اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

هنر و رسانه  /  سینما و تئاتر

علی عطایی: میراث معنوی تئاتر را زنده می کنیم/ فعال کردن کانون های تئاتر 22 گانه تهران

سرپرست جدید هنرهای نمایشی سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران عنوان کرد: برنامه های زیادی در همین مدت کوتاه طراحی کردیم که از فعال کردن کانون های تئاتر 22 گانه تا زنده کردن میراث معنوی تئاتر، همکاری با سایر مراکز تئاتری و پرداختن به موضوع آموزش را شامل می شوند.

علی عطایی: میراث معنوی تئاتر را زنده می کنیم/ فعال کردن کانون های تئاتر 22 گانه تهران

«علی عطایی» سرپرست جدید هنرهای نمایشی سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران در گفت و گو با خبرنگار تئاتر خبرگزاری فارس درباره اولویت های تئاتری اش عنوان کرد: در ابتدا تصمیم دارم سرو سامانی به شکل فعالیت های تئاتر در سازمان فرهنگی بدهم در این رابطه برنامه هایی هم ارائه کرده ام که تلاش دارم محقق شوند.

عطایی در ادامه افزود: برنامه اول من این است که در همه مناطق 22 گانه سازمان و مراکزی که امکان اجرای تئاتر دارند، هنرهای نمایشی فعال شود و این اتفاق با زنده کردن و تأسیس کانون های تئاتر و فعالیت داوطلبانه مردمی و در اختیار گذاشتن امکانات و استفاده از سلایق مختلف امکان پذیر است تا در نهایت به تولید تئاتر خودکفا در داخل سازمان برسیم و نیازهای مراکز رفع شده و مردم هم با این تئاتر ارتباط بگیرند و پاسخگوی نیازشان باشد.

وی در ادامه افزود: اولویت بعدی مسئله آموزش است که تلاش دارم در کل حوزه فعالیتم آن را سرو سامان دهم. برای  همکاران محترم سازمان از جمله مدیران بالادستی مناطق و معاونین با دادن امتیازاتی، دوره‌های آموزشی تئاتر خواهیم داشت تا با شناخت و اشتیاق بیشتر این عزیزان، مشکلاتمان در حوزه اجرای تئاتر کمتر شود و دوستان با رغبت بیشتری به فعالیت های جدی در عرصه تئاتر و هنرهای نمایشی بپردازند.

عطایی درباره وضعیت سر و سامان دادن به سالن های نمایشی سازمان فرهنگی و هنری گفت: تلاش دارم در جاهایی که امکان اجرای تئاتر است شرایط اجرا فراهم کنیم بنابراین احتمالا  با هماهنگی معاونت هنری و منابع انسانی سازمان، در هر منطقه که امکان فعالیت نمایشی دارد، یک نیروی متخصص نمایشی خواهیم گذاشت یا اگر این امکان نبود، آموزش‌هایی به کارشناسان هنری مستقر می‌دهیم و سعی داریم با تفویض برخی اختیارات ستاد به مناطق مختلف، البته با اطلاع ستاد، ضمن بخشیدن اختیار بیشتر در پی‌گیری مسائلی مثل مجوزها، بیشتر از پیش این عزیزان را در  برنامه‌ریزی و اجرای فعالیت های نمایشی دخیل کنیم. بدون شک این اختیار عمل، اشتیاق و احساس مسئولیت بیشتری را هم در این عزیزان ایجاد خواهد کرد که به نفع سازمان خواهد بود.  

وی درباره زنده کردن جشنواره ها و فعالیت هایی از این دست نیز گفت: بحث دیگر ما در صورت تأمین وضعیت مالی و گذر از کرونا زنده کردن برخی میراث معنوی سازمان است که در سال های گذشته مدیران برای آنها تلاش کرده اند، مثل همین جشنواره های خمسه و شهر  تا به شکل جمع و جور شده تری برگزار شوند.

عطایی همچنین اظهار داشت: تلاش دارم با تمام نهادها و مراکز حوزه تئاتر دست دوستی بدهم و با همه روابط دوستانه و خوبی داشته باشم تا همه در کنار هم برای تئاتر فعالیت کنیم و از هم جدا نباشیم.

به گزارش فارس، علی عطایی فارغ التحصیل دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران و سپس دانشگاه تربیت مدرس است. وی با هنرمندان بزرگ تئاتر کشور کار کرده است و در داخل سازمان فرهنگی هنری شهرداری نیز فعالیت‌هایی چون برپایی بزرگداشت پیشکسوتانی نظیر علیرضا نادری، انتشار ویژه‌نامه‌های نمایشی و نمایشنامه، برپایی جلسات نمایشنامه خوانی و .. صورت داده است.
انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول