اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  ایلام

وجود تنها یک واحد تولید کننده الکل طبی ۹۶ درصد استاندارد در ایلام

مدیرکل اداره استاندارد استان ایلام گفت: با توجه به اینکه تنها یک واحد تولید کننده الکل طبی ۹۶ درصد داری علامت استاندارد در استان وجود دارد، بقیه‌‌ی تولید کننده‌ها دراستان ایلام فاقد علامت استاندارد هستند.

وجود تنها یک واحد تولید کننده الکل طبی ۹۶ درصد استاندارد در ایلام

مهناز همتی مدیرکل اداره استاندارد استان ایلام ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ایلام گفت: اداره کل استاندار ایلام با توجه به وظیفه ذاتی خود که حافظ و تامین سلامت و ایمنی مردم است همچون سایر دستگاه‌های سلامت محور و درمان بیماری کرونا محصولات مشمول استاندار اجباری مورد استفاده در این ایام از جمله کنترل کیفیت محصولات همچون الکل طبی ۹۶ درصد (اتانول ) را تحت نظارت قرار داده است.

وی افزود: در حال حاضر فقط یک واحد تولید کننده الکل طبی ۹۶ درصد در استان ایلام داری کاربرد استاندارد وجود دارد، اگر واحدهای تجاری و تولیدکنندگان دیگر با نام تولید در ایلام فعالیت می‌کنند فاقد پروانه کاربر علامت استاندارد هستند.

مدیرکل اداره استاندارد استان اظهار کرد: با شیوع کرونا ویروس و لزوم استفاده از مواد ضدعفونی الکل نمونه برداری از این فرآورده پرکاربرد در استان آغاز شد و با استاندارد ملی مربوطه مطابقت داده شده و نتیجه غیر به دستگاه‌های نظارتی اعلام شده است.

وی یادآور شد: با آغاز ماه مبارک رمضان و بدلیل حساسیت مصرف کالاها به خصوص در شرایط بحرانی شیوع ویروس کرونا، در حوزه صنایع غذایی، طرح بازرسی و کنترل بازار حالت ویژه و ضربتی پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه با اجرای این طرح از طریق آزمون‌ها و کنترل‌‌هایی که بر روی کالاهای مصرفی و مورد نیاز شهروندان صورت می‌گیرد تا از رسیدن مواد غذایی سالم بهداشتی و با کیفیت به دست روزه ‌داران اطمینان حاصل شود، تاکید کرد: در اجرای این طرح انواع کالاهای پرمصرف از جمله: کشک مایع، شیر پاستوریزه و استرلیزه، قند، شکر، چای سیاه،  پنیرلاکتیکی، پنیر خامه‌ای، مایع، ژل ظرفشویی و سدیم هیپوکلریت از سوی تیم‌های نظارتی استاندارد مورد بازرسی قرار می‌گیرند.

وی با اشاره به افزایش میزان مصرف زولبیا و بامیه در این ماه ضمن هشدار نسبت به تولید غیراستاندارد این محصول، گفت: تولیدکنندگان موظف هستند برای تولید این محصول از روغن‌های خوراکی دارای نشان استاندارد و مخصوص سرخ کردن که در مقابل حرارت دارای مقاومت بالایی است، استفاده کنند.

همتی از بازرسی مستمر ترازوهای مورد استفاده اصناف در این استان نیز خبر داد و یادآور شد: به دلیل تولید و عرضه بیشتر کالاهای مصرفی، کنترل و آزمون ترازوهای مورد استفاده در مراکز عرضه و فروش این کالاها با جدیت بیشتری در دستور کار این اداره کل قرار دارد و به طور دوره‌ای و مستمر این مراکز مورد پایش و سنجش قرار می‌گیرند.

انتهای پیام /970821

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول