اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  آمریکا، اروپا

ایندیپندنت: دموکرات‌ها عملکرد کنگره در دوران کرونا را ضعیف می‌دانند

دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا، از عملکرد ترامپ در مقابله با ویروس کرونا، ناراضی هستند، اما خود نیز کنار کشیده‌اند و تنها به سیاست‌های دورکاری رو آورده‌اند.

ایندیپندنت: دموکرات‌ها عملکرد کنگره در دوران کرونا را ضعیف می‌دانند

به گزارش گروه بین‌الملل خبر‌گزاری فارس، روزنامه «ایندیپندنت» در گزارشی که امروز در وبگاه خود منتشر کرد به واکنش‌ دموکرات‌‌های مجلس نمایندگان  آمریکا نسبت به عملکرد «دونالد ترامپ» در مقابله با بیماری کرونا در این کشور، اشاره کرد و نوشت، دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا، عملکرد ترامپ در مقابله با کرونا را به شدت مورد انتقاد قرار داده‌اند و این عملکرد را خطر‌ناک و ناکارآمد خوانده‌اند.

«ایندیپندنت» در این گزارش نوشت، رهبران حزب دموکرات اصرار داشته‌اند که یک کمیته ویژه تشکیل شود و 3 تریلیون دلار از حساب دولت فدرال به مشاغلی که تعطیل و کسانی که بیکار شد‌ه‌اند اختصاص یابد. آنها همچنین درخواست اتخاذ یک راهبرد ملی برای انجام آزمایش‌های تشخیص و پیگیری بیماری کرونا را داشته‌اند. اما در بحبوحه شیوع ویروس کرونا، دموکرات‌ها، خود را کنار کشیده و تلاش می‌کنند، ویدئو کنفرانس‌ها‌ و حتی رأی‌گیری‌ها را نیز از دور انجام دهند. هیچ مقام دولتی در آمریکا در جلسه‌های استماع کنگره در یک ماه گذشته شرکت نکرده‌اند.  

به نوشته روزنامه «ایندیپندنت»، ناامیدی در میان اعضای دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا مشهود است، بسیاری از آنها عملکرد کنگره را قوی ندانسته‌اند. چندین نفر از اعضای این حزب نیز در مصاحبه با روزنامه «واشنگتن پست» اعلام کردند که مجلس نمایندگان در مواجهه با بحران کرونا، نتوانسته دستورات قانون اساسی آمریکا را اجرا کند. این اعضا همچنین قصد داشته‌‌اند دولت ترامپ را نیز از قدرت خود سلب کنند.

بر اساس این گزارش، این نارضایتی‌ها بر «نانسی پلوسی»، رئیس دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا و دیگر رهبران این کشور فشار آورده و آنها را مجاب کرده قوانینی که بیش از 230 سال در این کشور وجود داشته‌اند را تغییر دهند و به مردم اجازه دهند دورکاری کنند و حتی در خانه رأی دهند.

عملکرد شکست‌خورده کنگره در انجام برخی اقدامات اساسی نسبت به بیماری کرونا، با اقدامات دیگر نهاد‌ها در دولت فدرال آمریکا متفاوت بوده است. از جمله این نهادها، دیوان عالی ایالات متحده آمریکاست که برای اولین بار، بحث‌های شفاهی را در ماه آینده از طریق کنفرانس تلفنی خواهند شنید.

پایگاه «ایندیپندنت» در ادامه نوشت، در حالی که دموکرات‌ها در تلاش هستند دور کاری در آمریکا رواج پیدا کند، اعضای 100 نفره  مجلس سنا که در کنترل جمهوری‌خواهاتن است، سعی خواهند کرد تا چهارم ماه مه (15 اردیبهشت) به محل‌ کار خود در واشنگتن باز‌گردند. «میچ مک‌کانل» رهبر حزب اکثریت مجلس سنا در مصاحبه‌ای اعلام کرد که او تمایل دارد سریع در کنار دادرسان «دیوان عالی» باز‌گردد. باز‌گشت اعضای مجلس نمایندگان آمریکا به نظر خطرناک می‌رسد. رهبران «مجلس نمایندگان» آمریکا نشان داده‌اند که آنها نه تنها نگران 429 عضو این مجلس، بلکه نگران دیگر اعضا و معاونان هستند. اما چون تنها نهادی است که تحت کنترل دموکرات‌هاست، آنها تلاش می‌کنند اقدامات ترامپ را به چالش بکشند. 

تاکنون دموکرات‌ها بر واکنش دولت فدرال به بحران کرونا، تأثیراتی داشته‌اند. آنها در افزایش مزایای بیکاری، بودجه‌رسانی بیشتر به سیستم درمانی آمریکا و افزایش میلیارد‌ها دلار پول بیشتر به بودجه‌ پیشنهادی جمهوری‌خواهان، تأثیر‌گذار بوده‌اند. در همین حال، «نانسی پلوسی» نیز تحت فشار است تا لایحه کمک مالی جدید را با وجود بیکاری شدید در آمریکا، سریع‌تر اجرا کند. این کمک مالی به جای اینکه برای کارفرمایان و صاحبان مشاغل کوچک در نظر گرفته شود، برای طبقه فقیر و کارگران آمریکایی در نظر گرفته شده است. همچنین صد‌ها میلیارد دلار دیگر نیز برای دولت‌های محلی و ایالتی آمریکا اختصاص یافته است.

«الکسندریا اوکاسیو کورتز» نماینده جمهوری‌خواه نیویورک درباره عملکرد دموکرات‌ها و اتفاقاتی که برای این حزب در دوران کرونا رخ داده است، عنوان کرد: «به دلیل اینکه کنگره تعطیل است، توانایی ما برای انجام هرگونه اقدامی در این باره کم می‌شود. چون ما در کنگره حضور نداریم، مذاکرات و بحث‌ها در پشت در‌های بسته انجام می‌شوند. ما نمی‌توانیم درباره تحولاتی نظری دهیم. ما نمی‌توانیم هر جایی برویم و بگوییم: "جمهوری‌خواهان با بیمارستان‌های آمریکا مبارزه می‌کنند" و "جمهوری‌خواهان مخالف انجام آزمایش تشخیص کرونا هستند". به نظرم ما دموکرات‌ها اهرم فشار خود را از دست داده‌ایم.»

روزنامه انگلیسی «ایندیپندنت» در ادامه نوشت، این درماندگی‌ها و اعتراضات، موجب شده اختلافاتی بین دو حزب در آمریکا به وجود آید. آنها بر سر این موضوع که مجلس نمایندگان چه موقع می‌تواند به حالت عادی بازگردد و فعالیت خود را آغاز کند، بحث و مجادله دارند. هفته گذشته، «نانسی پلوسی» از طرحی حمایت کرد که کمیته قوانین مجلس نمایندگان آمریکا آن را ارائه کرده بود؛ طبق این طرح رأی‌دهندگان آمریکایی می‌توانند به صورت نیابتی رأی دهند. اما جمهوری‌خواهان به این طرح اعتراض کردند و اجرای این طرح به تعویق افتاد.

روز سه‌شنبه هفته گذشته، مجلس کشور انگلیس قوانینی را برای انجام ویدئو‌ کنفرانس‌های نخست‌وزیر این کشور تصویب کرد. بخشی از این ویدئو‌کنفرانس‌ها در برنامه‌ای که به «وقت پرسش» معروف است، انجام خواهد شد. این کشور همچنین تأکید کرده که رأی‌گیری از راه‌ دور را نیز با به‌کارگیری تکنولوژی لازم راه‌اندازی خواهد کرد. اما انگلیس نیز با محدودیت‌هایی مواجه است. تنها 50 نفر از 650 «مجلس عوام بریتانیا» اجازه خواهند داشت برای بحث‌ها و مذاکرات حضور داشته باشند و 120 نفر از اعضای دیگر نیز از طریق ویدئو‌کنفرانس در این بحث‌ها شرکت خواهند کرد. اما در ایالت‌های آمریکا، کنگره رویکرد متفاوتی را اتخاذ کرده است. در ایالت «ریچموند» و  «ویرجینیا» مجلس نمایندگان ایالتی، زیر سایبانی روی چمن‌های خارج از مجلس با یکدیگر دیدار و گفت‌وگو می‌کنند، در حالی که مجلس سنا در ایالت‌های کوچک‌تر، داخل یک موزه اقدام به تبادل نظر می‌کنند. دیگر ایالت‌ها در آمریکا نیز رویه رأی‌گیری الکترونیکی یا نیابتی را به‌کار گرفته‌اند.

روزنامه «ایندیپندنت» در ادامه این گزارش با اشاره به مانعی که بسیاری از دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا هفته گذشته با آن روبه‌رو شده‌اند، نوشت، بسیاری از اعضای حزب دموکرات در مجلس نمایندگان آمریکا بر این باورند که جمهوری‌خواهان در این مجلس در تغییر قوانین آهسته عمل می‌کنند؛ زیرا منافع سیاسی خودشان را ترجیح می‌دهند و عنوان می‌کنند مجلس ‌نمایندگانی که عملکرد بهتری داشته باشد بدین معنا خواهد بود که ترامپ و اکثریت جمهوری‌خواهان در مجلس سنا قدرت بیشتری پیدا خواهند کرد.

این روزنامه انگلیسی در پایان نوشت، قانون‌گذاران مجلس نمایندگان بعد از سه ماه که اولین مورد مبتلا به ویروس کرونا در آمریکا تأیید شد، همچنان سر‌در‌گم هستند. «کنگره» نیز اقدامات خود را متوقف کرده است. دموکرات‌ها از ایالت‌های مختلف واشنگتن را روز سه‌شنبه هفته‌گذشته ترک کردند و هیچ راه‌کاری را برای بر‌گزاری جلسه‌های استماع کمیته ارائه نکردند. روز جمعه نیز «نانسی پلوسی» نامه‌ای را به احزاب سیاسی خود فرستاد که در آن نوشته بود: «در روز‌های آینده، مقامات، نظرات شما درباره چگونگی قانون‌گذاری از راه‌ دور را خواهند شنید.»

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول