زولبیا بامیــــــه افطار
امروزه زولبیا و بامیه در سراسر جهان و علی الخصوص در خاورمیانه، آفریقا و کشورهای جنوب آسیا، شیرینی بسیار محبوبی مخصوصاً در ماه رمضان است. زولبیا قبلا در کشور هند و مناطق جنوبی ایران به تنهایی پخته میشده و حتی در زبان فارسی دری به آن جلبی میگفتهاند. با این که زولبیا قبلا هم وجود داشته اما بامیه کاملا ایرانی و در زمان ناصرالدین شاه پخته شده است. با توجه به نوشتههای کتاب تاریخ ناصری، ناصرالدین شاه قاجار و شاهان بعد از او به قدری به زولبیا و بامیه علاقهمند بودند که در ماه مبارک رمضان هر روز برای آنان پخته و به صورت تازه برای آنان سرو میشد.(این گزارش از یک شیرینی فروشی در شهرری تهیه شده است.)
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.