محمدتقی احمدی رئیس دانشگاه تربیت مدرس در گفتوگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس درباره انبارهای مصرفی و مواد غذایی استفاده نشده این دانشگاه، گفت: مواد مصرفی خوراکی برای تغذیه دانشجویان توسط پیمانکاران مجموعه مدیریت میشود و با توجه به اینکه پیمانکار طرح و پروژههایی در سازمانها و نهادهای دیگر دارد این مواد مصرفی را به راحتی در آن مراکز مورد استفاده قرار داد و فقط محاسبات مالی با دانشگاه لحاظ میشود.
وی افزود: با توجه به اینکه قبل از عید فصل خرید بود ولی دانشگاه خریدهای جدیدی انجام نداد و مواد مصرفی فاسد شده مربوط به خوراک و غذای دانشجویان تقریبا موضوعی بود که منتفی شد و در انبار به صورت انباشته باقی نماند.
* بخشی از حقوق کارکنان برای مدت یک تا ۶ ماه به عنوان شکرانه سلامتی
وی در ادامه یادآور شد: بنیاد خیرین مدرس در دانشگاه متولی جمعآوری کمکهای اساتید، کارمندان و دانشجویان بوده که به روش مشخصی تحت عنوان شکرانه سلامت پروژهای را حدود یک ماه پیش آغاز کرده که براساس این طرح بخشی از حقوق کارکنان برای مدت یک تا ۶ ماه به عنوان شکرانه سلامتی از حسابشان کسر میشود و برای کمک به افراد و خانوادههایی که آسیب جدی از ویروس کرونا یا حذف کسب وکارشان دیدهاند در نظر گرفته شده است.
احمدی گفت: در مسجد دانشگاه هم از طریق دفتر نهاد طرح مواسات و برنامههای مربوط به دفتر نهاد و هیات امنای مسجد هم فعال شده که انشاءالله در ماه رمضان نتایج بسیار خوبی از آن خواهیم دید.
انتهای پیام/