اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری ایران

لزوم اتحاد تولید و مراکز پژوهشی و فناوری در تحقق «جهش تولید»

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه نمی‌توان تولید را از بخش پژوهش و فناوری جدا کرد، گفت: فناوران مدت‌ها بدون صنعت و تولید کار کرده‌اند و امروزه با توجه به نیاز کشور باید در کنار مراکز تولیدی باشند.

لزوم اتحاد تولید و مراکز پژوهشی و فناوری در تحقق «جهش تولید»

میرحمایت میرزاده سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس در راستای تحقق «جهش تولید» اظهار داشت: در محافل و مراکز پژوهشی صحبت از این است که ابتدا تحقیق و بعد از آن تصمیم‌گیری شود. 

وی با بیان اینکه یافته‌های علمی کاربردی‌تر و بهتر از یافته‌های ذهنی است، گفت: صرفاً اگر از تولید و تولیدکننده بخواهیم جهش‌وار نیازهای کشور را رفع کنند به نظر می‌رسد یک طرف قضیه می‌لنگد و یک بال از این پرواز مشکل دارد. برای اینکه تولید جهش پیدا کند باید دو بال برای پرواز داشته باشیم. 

اتحاد تولید و مراکز پژوهشی و فناورانه در تحقق «جهش تولید»

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: در راستای جهش تولید در یک بخش همراهی کارآفرین، تولیدکننده، سرمایه‌گذار و فردی که ایده دارد و در مراکز تولیدی است را نیاز داریم و در بخش دیگر مراکز پژوهشی و فناورانه هستند که باید آخرین یافته‌های علمی را در اختیار مراکز تولیدی قرار دهند. در مسائل فناوری نیاز به طرح‌های جدید و تازه داریم و باید شیوه‌های سنتی را تغییر دهیم و از حداقل‌ها، حداکثر بهره‌برداری و بهره‌وری را داشته باشیم. 

اساتید و پژوهشگران باید در کنار مراکز تولیدی باشند

میرزاده با بیان اینکه زمانی به بازوانمان تکیه کرده بودیم تا نیرو و امکانات بیشتری برای تولید و فعالیت داشته باشیم، گفت: در حال حاضر بسیاری از مراکز تولیدی در دنیا هستند که حجم، فضا و تعداد نیروی انسانی که برای تولید در مجموعه‌ خود در نظر گرفته‌اند ممکن است خیلی کمتر از مراکز تولیدی بزرگ باشد که در قدیم بوده به طوری که با استفاده  از فضا، نیرو و هزینه کمتر موفق به تولید باکیفیت‌تر و سرعت کار و تولید بیشتر شده‌اند. 

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اضافه کرد: نمی‌توان تولید را از بخش پژوهش و فناوری جدا کرد و از طرفی پژوهش در حوزه فناوری‌ها نمی‌توانند به تنهایی فعالیت داشته باشد. فناوران مدت‌ها بدون صنعت و تولید کار می‌کردند و برای اینکه اساتید و کارشناسان جایگاه علمی بالایی در دنیا و محافل علمی ثبت کنند پژوهش‌ و طرح‌های جدیدی ارائه کرده‌اند که امروزه باید شاهد این کارشناسان در کنار مراکز تولیدی باشیم.  

وی گفت: در راستای فرمایش مقام معظم رهبری و با توجه به مشکلی که امروزه در کشور با ‌آن مواجه‌ هستیم و دشمنان دست به دست هم داده‌اند تا ما را به زانو دربیاورند و هیچ وقت هم این اتفاق نخواهد افتاد؛ بنابراین ما چاره‌ای جز این نداریم که بخش فناوری خود را از تولید جدا نکند و آخرین یافته‌های علمی و پژوهشی را در اختیار مراکز تولیدی قرار دهند و مراکز تولیدی نیازشان را به شدت همانند نان شب به یافته‌های علمی و پژوهشی احساس کنند که این دو کنار هم می‌توانند راه چندین ساله را در مدت زمان کوتاهی طی کنند. 

انتهای پیام/ 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول