اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری ایران

آغاز بکار مجدد خط تولید ماسک در یک شرکت دانش بنیان برای مقابله با کرونا

یک شرکت دانش بنیان داخلی با استفاده از تسهیلات کرونایی صندوق نوآوری و شکوفایی خط تولید ماسک خود را مجددا فعال کرده و پس از شیوع کرونا روزانه ۲۵ هزار ماسک سه لایه تولید و عرضه می‌کند.

آغاز بکار مجدد خط تولید ماسک در یک شرکت دانش بنیان برای مقابله با کرونا

به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، علی میرزنگویی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان گفت: ما پیشتر در زمینه تولید ماسک فعال بودیم اما برای مدتی خط تولیدمان فعال نبود اما پس از شیوع کرونا و نیاز استان خراسان رضوی به ماسک، با استفاده از تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی خط تولید خود را مجددا راه‌اندازی و با افزایش ظرفیت تولید خود، امروز روزانه ۲۵ هزار ماسک سه لایه کش‌دار و بنددار تولید و تحویل دانشگاه علوم پزشکی و استانداری خراسان می‌دهیم.

وی با بیان اینکه ماسک تولید شده در این شرکت از استانداردهای لازم برخوردار است، گفت: در تولید این ماسک که به منظور پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا تولید می‌شود از پارچه‌های کاملا استاندارد پزشکی استفاده می‌شود و بخشی از نیاز کادر درمانی استان خراسان رضوی را تامین می‌کند.

میرزنگویی با بیان اینکه این شرکت باز هم قادر به افزایش ظرفیت تولید ماسک است، گفت: در حال حاضر برابر مصوبه ابلاغ شده صرفا قادر به تامین نیاز استان خراسان رضوی هستیم اما این آمادگی را داریم که بتوانیم با افزایش ظرفیت تولید، به دیگر استان‌ها نیز ماسک ارسال کنیم.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان که در شهرک صنعتی مشهد مستقر است، درباره تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی نیز گفت: ما مبلغ ۲۵ میلیارد ریال از صندوق نوآوری تسهیلات دریافت کردیم. با این تسهیلات توانستیم خط تولید خود را که مدتی خوابیده بود، فعال و نیاز کادر درمانی در مبارزه با ویروس کرونا را تامین کنیم.

وی درباره چشم‌انداز این شرکت در تولید ماسک نیز گفت: برنامه ما تداوم تولید این ماسک‌های سه لایه حتی پس از دوره کرونا است. همچنین در آینده قصد داریم اقدام به تولید ماسک‎‌های سیلیکونی که مشابه ماسک‌های N95 است، کنیم. ماسک‌های سیلیکونی قابل شستشو بوده و فیلترهای آن نیز قابل تعویض است، از این جهت حتی از ماسک‌های N95 نیز که در نهایت باید دور انداخته شود، بهتر است و صرفه اقتصادی بیشتری دارد.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول