اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  غرب آسیا

یک کاروان نظامی ترکیه‌ای وارد سوریه شد

وبگاه خبری گروه موسوم به «دیدبان حقوق بشر سوریه» گزارش کرد یک کاروان نظامی ترکیه‌ای وارد سوریه شد و در حال حرکت به سمت منطقه «کاهش تنش» است.

یک کاروان نظامی ترکیه‌ای وارد سوریه شد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، وبگاه خبری گروه موسوم به «دیدبان حقوق بشر سوریه»، امروز (جمعه)، گزارش کرد یک کاوران نظامی ترکیه‌ای متشکل از ۳۵ خودروی نظامی وارد سوریه شده است.

به گزارش دیدبان، این کاروان از طریق گذرگاه مرزی «کفرلوسین» (شمال سوریه) وارد شده است و به سمت مواضع ترکیه در «ادلب» (شمال غرب) در حال حرکت است.

دیدبان همچنین گزارش کرد که از زمان آغاز آتش‌بس جدید ۲۲۲۵ خودروی نظامی به اضافه هزاران سرباز ترکیه‌ای وارد سوریه شده است.

ولادمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه شامگاه پنجشنبه (۱۵ اسفندماه) در کنفرانس خبری مشترک با «رجب طیب اردوغان» همتای ترکیه‌ای خود اعلام کرد دو طرف بر سر برقراری آتش‌بس در ادلب سوریه به توافق دست پیدا کرده‌اند؛ اما از آن زمان گروه‌های تروریستی قریب به ۴۰ بار آتش‌بس در ادلب را نقض کردند.

ترکیه و روسیه توافق کرده‌اند که در طول بزرگراه M4 سوریه یک کریدور امنیتی به عمق شش کیلومتر هم از شمال و هم از جنوب ایجاد شود.

دیدبان همچنین نوشت که مجموعا تعداد کامیون‌ها و خودروی‌های نظامی ترکیه‌ای که از روز دوم ماه فوریه تاکنون وارد منطقه کاهش تنش شده  به بیش از ۵۶۳۰ می‌رسد و این کاروان‌ها شامل تانک، نفربر، خودروی زرهی و کابین‌های نگهبانی متحرک و ضدگلوله هستند و با خود رادارهای نظامی حمل می‌کنند.

ترکیه، روسیه و ایران از چند سال پیش برای همکاری در خصوص سوریه سلسله نشست‌هایی موسوم به نشست‌های آستانه داشتند که منجر به ایجاد مناطق کاهش تنش شد؛ منطقه ادلب (همه استان ادلب به اضافه برخی از مناطق حلب و شمال حماه) یکی از مناطق پنجگانه کاهش تنش بود. مطابق این توافق، درگیری در این مناطق متوقف و کاهش می‌باید مگر اینکه طرف درگیر داعش یا جبهه النصره (شاخه سوریه القاعده) باشد؛ جبهه النصره طی سال‌های گذشته برای فرار از حملات و عملیات‌های ارتش سوریه، بارها اسم خود را تغییر داده است.

گذشته از این، ترکیه و روسیه سال ۲۰۱۸ در نشست سوچی (شهری در ساحل شرقی دریای مدیترانه)، نیز به طور ویژه در مورد استان ادلب به توافق رسیدند. ایجاد منطقه حائل برای اسکان افراد غیرنظامی و جداکردن تروریست‌ها از معارضان از جمله توافقات سوچی بود که ترکیه به عنوان رابط و حامی مخالفان دولت سوریه، تا به این لحظه اقدام به جداسازی مخالفان میانه‌رو از تروریست‌های حاضر در ادلب نکرده است.

انتهای پیام/.

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول