اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  مازندران

لزوم رعایت بهداشت روانی برای مقابله با کرونا

کارشناس آموزش و مشارکت معاونت اجتماعی فرماندهی مازندران با آگاهی کامل و تفکر مثبت و رعایت تمام نکات بهداشتی می‌توانیم با ویروس کرونا یا هر بیماری دیگری مقابله کرد، گفت: هیجانات چه از نوع مثبت و چه از نوع منفی نقشی حیاتی در تعادل کارکرد سیستم ایمنی بدن بازی می‌کنند .

لزوم رعایت بهداشت روانی برای مقابله با کرونا

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، ویروس کرونا به خاطر سرعت انتشار بالا یا همان واگیر دار بودنش امروزه تمام دنیا را متوجه خود کرده است، در کنار آن نداشتن علم و دانش کافی متاسفانه ما به مشکلات خودمان بیشتر دامن می‌زنیم ،مثل استرس و اضطراب زیادی که داریم می‌تواند یکی از عوامل باشد.

در همین ارتباط رقیه یوسفی کارشناس آموزش و مشارکت معاونت اجتماعی فرماندهی استان مازندران در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهار کرد: بدبینی، اضطراب، افسردگی و نگرانی باعث تضعیف شدید سیستم دفاعی بدن شده و بدن را در مقابل انواع بیماریها ضعیف و ناتوان خواهد کرد.

وی در این زمینه مثالی زد و گفت: بیماری با ترس و اضطراب و فشار روانی زیاد به بیمارستان مراجعه کرد و اظهار کرد که علائم کرونا را دارد، پزشک بعد از معاینه با علائم بالینی که از بیمار دیده بود مشکوک به کرونا شد ابتدا اورژانسی از اوآزمایش خون گرفت و با تجربه به بیمار گفت چیزی نیست و برای او یک سری ویتامین ها را تجویز کرد، به او توصیه کرد حتما از دستکش و ماسک به طور دائم استفاده کند و نکات بهداشتی را بطور کامل به اوآموزش داد و به او گفت: چند روز بعد باید به بیمارستان مراجعه کرده و آزمایش را تکرار کنید.

کارشناس آموزش و مشارکت معاونت اجتماعی فرماندهی استان مازندران ادامه داد: بیمار با شنیدن این جمله با آرامش از مرکز درمانی خارج شد، بعد از چند روز بیمار با رعایت کامل نکات توصیه شده از سوی پزشک به بیمارستان برگشت، پزشک بدون اینکه چیزی به بیمار بگوید با آرامش از بیمار آزمایش گرفت و با ناباوری متوجه شد که این فرد که در روز اول مشکوک به کرونا بود چند روز بعد از آرامش گرفتن با صحبت‌های پزشک جواب آزمایش دومش به طرز عجیبی منفی شد.

یوسفی افزود: پس از آرام شدن و کاهش اضطراب در بهبود بیماری تاثیر خوبی داشت، این بیمار آنقدر از اطراف خبرهای اشتباه شنیده بود و دائم علائم را در خود مرور می‌کرد به خودش تلقین کرده بود که احساس می‌کرد علائم بیماری را دارد و این باعث عذاب او و همینطور خانواده اش شده بود.

وی خاطرنشان کرد: استرس و اضطراب باعث ایجاد سم در بدن فرد شده و سیستم دفاعی بدن فرد را ضعیف می‌کند ، اضطراب و باورهای منفی برای کلیه افراد خطرآفرین است کمااینکه در مثال بالا آزمایش فرد مورد نظر در زمانی که اضطراب و دلهره داشت مشکل دارتر از زمانی بود که آرامش یافت و استرس او از بین رفت.

کارشناس آموزش و مشارکت معاونت اجتماعی فرماندهی استان مازندران تغییرات رفتاری ناشی از موقعیت‌های اضطراب‌آور، شرایط را برای همه افراد مشکل می‌کند از جمله به صورت ایجاد بی‌نظمی در وعده‌های غذا و ساعت خواب که برای افرادی بیشتر افکار منفی را در سر می‌پرورانند و بیشتر تحت تاثیر تنش‌های اطراف قرار می‌گیرند بیشتر و شدیدتر بوجود می‌آید.

یوسفی با بیان اینکه پس با آگاهی کامل و تفکر مثبت و رعایت تمام نکات بهداشتی می‌توانیم با ویروس کرونا یا هر بیماری دیگری مقابله کرد، بیان کرد: هیجانات چه از نوع مثبت و چه از نوع منفی نقشی حیاتی در تعادل کارکرد سیستم ایمنی بدن بازی می‌کنند .

وی ادامه داد: بد بینی، اضطراب، افسردگی و نگرانی باعث تضعیف شدید سیستم دفاعی بدن شده و بدن را در مقابل انواع بیماری‌ها ضعیف و ناتوان خواهد کرد، بزرگترین خطری که کیفیت زندگی ما را نابود می‌کند افکار و باورهای مخرب است و هر اندیشه ای که از ذهن ما می‌گذرد و هر سخنی که به زبان می‌آوریم تک تک سلول‌های بدن ما به آن‌ها پاسخ می‌دهند مهم است که مثبت‌نگر و مثبت اندیش باشیم تا پاسخ مثبت دریافت کنیم.

 کارشناس آموزش و مشارکت معاونت اجتماعی فرماندهی استان مازندران خاطرنشان کرد: مصرف دارو همیشه لازم نیست اما ایمان به موثر بودن معالجه همیشه لازم است.

انتهای پیام/86041/ع

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول