اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری ایران

تولید شتاب‌دهنده‌های تخصصی علوم شناختی برای حمایت از استارتاپ‌های حوزه تکنولوژی

رئیس مرکز فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: نسل دوم شتاب‌دهنده‌های تخصصی برای حمایت از استارتاپ‌های حوزه تکنولوژی در حال تولید است و بلوغ جامعه فناوری کشور به سطحی رسیده که استارتاپ‌‌ها و شتاب‌دهنده‌های نسل دوم به سمت تخصصی و فناوری محور شدن در حال حرکت هستند.

تولید شتاب‌دهنده‌های تخصصی علوم شناختی برای حمایت از استارتاپ‌های حوزه تکنولوژی

اسماعیل قادری‌فر رئیس مرکز فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس درباره شتاب‌دهنده علوم و فناوری‌های شناختی‌، گفت: یکی از نکات مهمی که  در حوزه شتاب‌ دهنده‌ها وجود دارد این است که نسل دوم شتاب‌دهنده‌های تخصصی برای حمایت از استارتاپ‌های حوزه تکنولوژی در حال تولید هستند و بلوغ جامعه فناوری کشور به سطحی رسیده که استارتاپ‌‌ها و شتاب‌دهنده‌های نسل دوم به سمت تخصصی و فناوری محور شدن در حال حرکت هستند.

 افتتاح نخستین شتاب‌دهنده حوزه علوم شناختی در کشور 

وی افزود: با توجه به درخشش بسیار خوبی که شتاب‌دهنده‌های تخصصی حوزه زیست فناوری در حوزه بیوتکنولوژی دارند موفق شدند در تولید اقلام دارویی و مواد موثره دارویی خوش بدرخشند. فناوران جوان با تیم‌های استارتاپی بسیار خوب در حوزه علوم و فناوری‌های شناختی  در حال شکل‌گیری و فعالیت هستند به طوری که چند روز پیش اولین شتاب‌دهنده حوزه علوم شناختی با عنوان کادنوتک با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری افتتاح شد. 

توسعه علوم و فناوری‌های موثر در حوزه علوم شناختی

رئیس مرکز فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: در این شتاب‌دهنده تیم‌های مختلفی در حوزه‌هایی نظیر بازی‌ها و آزمون‌های شناختی و سایر حوزه‌هایی مانند شناخت مغز و ابزارهایی که در حوزه علوم شناختی می‌توانند برای توسعه علوم و فناوری‌های این حوزه موثر واقع شوند فعالیت می‌کنند. 

قادری‌فر گفت: این شتاب‌دهنده‌ نخستین شتاب‌دهنده‌ای است که در حوزه علوم شناختی در کشور شکل گرفته و بنا است شعباتی را در دانشگاه‌های بزرگ کشور در استان‌ها ایجاد کند. از ظرفیت‌های علوم شناختی خوبی در حوزه تجربی، مهارتی و نیروی انسانی بهره‌مندیم و  امیدوارم بتوانیم از این ظرفیت‌ها در تولید فناوری‌های مرتبط استفاده کنیم. 

انتهای پیام/ 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول