اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  غرب آسیا

سلطه ائتلاف عربی بر فرودگاه‌ها و گذرگاه‌ها زیان سنگینی به اقتصاد یمن زده است

وزیر حمل و نقل دولت مستعفی یمن تسلط ائتلاف عربی بر فرودگاه‌ها و گذرگاه‌های یمن را موجب کاهش حجم صادرات و وارادات و زیان سنگین به اقتصاد یمن دانست.

سلطه ائتلاف عربی بر فرودگاه‌ها و گذرگاه‌ها زیان سنگینی به اقتصاد یمن زده است

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، «صالح الجبوانی» وزیر حمل و نقل دولت مستعفی یمن گفت که سلطه ائتلاف عربی بر گذرگاه‌های مختلف، بنادر و فرودگاه‌های یمن به اقتصاد این کشور صدمه زده و استفاده یمنی‌ها از این حوزه حیاتی را از زمان آغاز جنگ با کاهش روبه‌رو کرده است.

الجبوانی در گفت‌وگو با پایگاه خبری العربی الجدید از ائتلاف عربی خواست این فرصت را فراهم کند تا دولت یمن همه بخش های حمل و نقل در این کشور را مدیریت کند  زیرا حوزه حمل و نقل ستون اصلی گردش چرخ اقتصادی کشور به سمت توسعه و شکوفایی است.

او گفت: در ابتدای بحران یمن ماموریت نیروهای ائتلاف اجازه دادن به ورود کمک‌های بشردوستانه و محموله‌های تجاری به بنادر و فرودگاه‌های یمن از طریق رایزنی با دولت یمن بود، اما ما خود را در برابر واقعیتی مغایر با ماموریت ائتلاف دیدیم، زیرا سیطره ائتلاف بر گذرگاه‌های مختلف به اقتصاد مبی یمن زیان های بزرگی زد.
الجبوانی گفت: «تجار در واردات کالا به یمن دچار مشکل هستند، زیرا اجناس وارداتی آنها باید از هفت خوان عبور کند حتی در بندر جده بازرسی شود سپس همه کالاها با هم جمع شده و به کشتی‌های دیگری منتقل شود. همین است که تاجر هزینه‌های سنگینی برای رساندن کالاها به یمن متحمل می‌شود.

وی فرودگاه‌های شهرهای تحت کنترل دولت مستعفی یمن را هم در کنترل نیروهای ائتلاف دانست و گفت  تعداد پروازها به یمن یا از یمن به دیگر کشورها بسیار کم‌تر از قبل از بحران یمن است.

وزیر دولت مستعفی یمن افزود: از سال 2009 تا 2015 خطوط هوایی یمن قریب به 8552 سورت پرواز فقط از فرودگاه یمن به مقاصد  مختلف داشته است درحالی که در بازه زمانی 2016 تا 2018  این پروازها به 1429 سورت کاهش یافته است. یعنی 83 درصد کاهش یافته است

وی ادامه داد: در خصوص تعداد مسافران هم تعداد کل مسافران در بازه زمانی بین 2009 تا 2015 حدود 810 هزار مسافر داشتیم، اما در بازه 2016 تا 2018 این تعداد به 228 هزار مسافر یعنی 72 درصد کاهش داشته است که این قضیه بر حرکت تجارت و اقتصاد ملی تأثیر می‌گذارد، زیرا حمل و نقل در همه بخش‌های آن به حرکت پایدار در تحرکات شهروندان در داخل و خارج بستگی دارد.

انتهای پیام/م

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول