اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری ایران

منابع اهدایی خیرین در رویدادهای جاری بنیاد مصطفی(ص) هزینه می‌شود

منابع جذب شده بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) و 33 درصد سود سالیانه این صندوق در ششمین نشست مجمع سالیانه صندوق سرمایه­ گذاری و موقوفات جایزه مصطفی(ص) اعلام شد.

منابع اهدایی خیرین در رویدادهای جاری بنیاد مصطفی(ص) هزینه می‌شود

به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از ستاد ارتباطات و اطلاع‌رسانی بنیاد مصطفی(ص)، ششمین نشست مجمع سالیانه صندوق سرمایه‌گذاری و موقوفات جایزه مصطفی(ص) عصر روزگذشته با حضور اعضای هیئت موسس صندوق، برخی از واقفین و خیرین علم و فناوری در محل بنیاد مصطفی(ص) برگزار شد.

در این نشست سید علی عمرانی، مدیر اجرایی بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص)، با اشاره به مهم­ترین فعالیت­های بنیاد مصطفی(ص) طی یکسال گذشته گفت: از مهم­ترین اقدامات صورت گرفته می­توان به برگزاری سومین دوره مسابقه دانش ­آموزی نور؛ گرامیداشت ابن­رزاز جزری در اردیبهشت­ماه سال جاری با حضور بیش از پنج­هزار دانش‌آموز از هفت کشور جهان با تولید و ارسال یک هزار و هفتصد فیلم کوتاه به دبیرخانه این مسابقه، برگزاری پنجمین نشست استپ در پاکستان و برگزاری ششمین نشست استپ در تهران با حضور ۱۰۷ دانشمند از 25 کشور طی یک هفته در سومین "هفته جایزه مصطفی(ص)" با مشارکت دانشگاه‌های الزهرا(س)، علوم پزشکی تهران، امام صادق(ع)، صدا وسیما و صنعتی شریف، برگزاری چهارمین رویداد ایسا با حضور ۲۹ صاحب‌دستاورد و ۵۶ سرمایه­گذار و تسهیل‌گر از ۲۳ کشور، فرآیند شناسایی دانشمندان، هزینه ­های برگزاری آیین ­ها، تشریفات و رسانه هفته جایزه مصطفی(ص) اشاره کرد.

وی در ادامه بیان داشت: صندوق موقوفات و سرمایه‌گذاری جایزه مصطفی(ص) در راستای جذب خیرین و واقفین، ماموریت‌هایی را جهت توسعه علم و فناوری دنبال می‌کند؛ در حال حاضر جمع کل سرمایه صندوق، چهل و چهار میلیارد و یکصد میلیون تومان است که در سال جاری مبلغ پنج میلیارد و 500 میلیون تومان نیز جذب سرمایه داشته است.

بهره‎‌بردای از ظرفیت سایرکشورها

عمرانی ادامه داد: برنامه‌هایی برای جذب منابع بین‌المللی درنظر گرفته شده است؛ زیرا بسیاری از هزینه‌های بنیاد با ارزهای خارجی صورت‌ می‌گیرد؛ بنابراین برای استفاده از منابع مالی و ابزارهای نوین مالی سایر کشورها و جذب مشارکت آنان، پیشنهاد ایجاد صندوق وقف علم وفناوری جهانی ارائه شده و هم اکنون بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) در حال برنامه‌ریزی برای امکان‌سنجی این موضوع است.

وی بیان داشت: شبکه خیرین مالی و غیرمالی بنیاد مصطفی(ص) در حال گسترش است؛ درحال حاضر ۳۷۰ نفر عضو جامعه خادم مصطفی(ص)، ۲۵۰ نفر عضو همیاران و 28 نفر واقف هنرمند ایرانی و غیرایرانی داریم که باتوجه به افزایش تعداد خیرین، جذب منابع بنیاد و ضرورت شبکه‌سازی و استفاده از ظرفیت‌ها، جهت ایجاد دبیرخانه همراهان بنیاد، برنامه‌هایی در نظرگرفته شده است.   

در ششمین نشست مجمع سالیانه صندوق سرمایه‌گذاری و موقوفات جایزه مصطفی(ص) حدود 33 درصد سود سالیانه این صندوق اعلام شد و راهکارهای افزایش منابع و بازدهی صندوق مورد تبادل نظر قرار گرفت.

نیکوکاران  و دوستداران به توسعه علم و فناوری در جهان اسلام برای مشارکت در این امر خطیر و در راستای سرمایه‌‌گذاری معنوی برای رشد علم و نوآوری از طریق صندوق سرمایه‌گذاری و موقوفات جایزه مصطفی(ص) به عنوان یکی از صندوق‌های نیکوکاری با هدف تامین مالی و حمایت از توسعه علم و فناوری در راستای ارتقاء سطح رفاه، امنیت و سلامت در سطح بین ­الملل با تمرکز به جهان اسلام و با تاسی از سنت حسنه وقف، می توانند از طریق لینک http://mstfdn.org به جامعه خادم ­المصطفی(ص) بپیوندند.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول