اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  آذربایجان شرقی

ماجرای افسانه 300 تبریز

مردم رویای ساخت بیمارستان ۳0۰ تختخوابی تأمین اجتماعی در تبریز را کم کم به سریال‌های جذاب ولی غمگین کتاب‌ها و رسانه‌های سمعی و بصری آرزو می‌کنند.

ماجرای افسانه 300 تبریز

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، جمال‌الدین نیکنامی مدیر درمان تأمین اجتماعی آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه ساخت بیمارستان 300 تختخوابی خاوران به افسانه تبدیل شده است، اظهار داشت: در اثر عدم همکاری مقامات شهری و استانی همچنان بیمارستان 300 تختخوابی تبریز به یک افسانه تبدیل شده است.

وی افزود: احداث بیمارستان 300 تختخوابی تامین اجتماعی بعد از 11 سال تبدیل به افسانه شده است و فعلاً شروع نشده است.

نیکنامی تصریح کرد: این پروژه در سال ۸۷ با سفر استانی رئیس‌جمهور وقت به استان تصویب شد و در کنار آن چندین طرح تأمین اجتماعی به تصویب رسید که هیچ‌کدام تا به امروز اجرایی نشده است.

وی گفت: کلیات این است که در سال ۸۷، هیات وزیران تصویب کردند که بیمارستان ۳۰۰ تختخوابی در جنوب شرق تبریز احداث شود و قرار بر این بود تا زمین این بیمارستان توسط استانداری تامین شود و استانداری نیز تامین زمین را به شهرداری موکول کرده است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی آذربایجان‌شرقی، ادامه داد: در اثر عدم همکاری مقامات شهری و استانی همچنان بیمارستان به یک افسانه تبدیل شده است.

وی  متذکر شد: متاسفانه ارگان‌های شهری و استانی نه تنها همکاری نمی‌کنند بلکه انتقام هم می‌گیرند و تا الان زمینی در اختیار ما نگذاشته‌اند.

گزارش فارس حاکی است، بیمارستان 300 تختخوابی تأمین اجتماعی تبریز به عنوان یکی از مصوبات سفر استانی دوم هیات دولت به آذربایجان‌شرقی در سال 87 تا به امروز اجرایی نشده است.

پروژه احداث بیمارستان تأمین اجتماعی در قسمت جنوب‌شرق شهر تبریز از سال 87 توسط هیات مدیره سازمان تأمین اجتماعی تصویب و متعاقب آن، حدود یک‌سال قبل در دور دوم سفرهای ریاست جمهوری بر آن تاکید شد.

در بند سه مصوبه به شماره 190298/41480 مورخ 87/10/21 هیات وزیران احداث بیمارستان 300 تختخوابی توسط سازمان تأمین اجتماعی مصوب شده بود.

نیاز بیمارستان 300 تختخوابی تأمین اجتماعی تبریز تأمین زمینی به مساحت 10 هکتار در تبریز است، در حالی که کلان‌شهری مانند شیراز که پس از تبریز، مجوز ساخت بیمارستان را اخذ کرده اما با همکاری استانداری و شهرداری شیراز، زمینی به مساحت 31 هکتار در اختیار مدیریت درمان آن استان قرار گرفته است.

رایگان و مسطح بودن زمین، مساحت بالا و موقعیت جغرافیایی آن از جمله شرایطی بود که این سازمان به استانداری اعلام کرده بود.

این قصه تا سال 90 ادامه یافت تا اینکه برای احداث این بیمارستان که از مصوبات دور دوم سفر هیات دولت به استان است دو قطعه از اراضی واقع در شهرک خاوران تبریز همراه با نقشه‌ها و اطلاعات مستند از سوی استانداری به سازمان تأمین اجتماعی استان معرفی شد که این بار نیز به دلیل عبور لوله خط گاز تبریز ـ ترکیه در این منطقه با احداث آن مخالفت شد.

اوایل سال 92 بود که مدیر وقت تأمین اجتماعی استان از انتخاب زمینی در فاز سه شهر جدید سهند برای ساخت بیمارستان خبر داد ولی این پایان داستان نبود، چراکه هنوز مکان قطعی نشده بود و در بهمن ماه سال 92 نیز معاون درمان تأمین اجتماعی آذربایجان‌شرقی از نهایی شدن مکان این بیمارستان در ابتدای بزرگراه تبریز – سهند خبر داد و به آغاز عملیات اجرایی بیمارستان 300 تختخوابی تأمین اجتماعی تبریز وعده داد.

در حالی که همگان فکر می‌کردند اکنون تأمین اجتماعی در حال تهیه نقشه و تعیین پیمانکار برای این پروژه است ولی در روزها و ماه‌های اخیر با اعتراض نمایندگان استان در مجلس به سازمان تأمین اجتماعی مشخص شد که تأمین اجتماعی برای تحویل گرفتن زمین بیمارستان 300 تختخوابی تبریز در سهند اقدام نمی‌کند، در حالی که زمین این بیمارستان در مکان قبلی تعیین شده آماده تحویل بود.

بعد از آن قرار شد، در بخشی از زمین‌های پارک بزرگ تبریز احداث شود که آن هم نشد.

مدیر درمان تأمین اجتماعی آذربایجان‌شرقی هجدم تیرماه سال گذشته از ساخت بیمارستان 327 تختخوابی در تبریز خبر داد و گفت: این بیمارستان در مدت سه سال توسط یک شرکت ایرانی تحت لیسانس سوئد احداث می‌شود.

 این گزارش حاکی است، نیکنام بعد از آن اعلام کرد، بعد از عدم حمایت بانک اتریشی با فشارهای آمریکا، شرکت سامسونگ کره برای پشتیبانی مدنظر بود که متاسفانه این شرکت نیز اعلام عدم حمایت کرد و کار همچنان مسکوت مانده است.

با این حال و با گذشت بیش از 11 سال از تصویب ساخت این بیمارستان امید است با همت جدی برخی مدیران دستگاه‌های اجرایی مربوطه شاهد مکان نهایی آن همچنین آغاز عملیات اجرایی ساخت بیمارستان، تجهیز و بهره‌برداری آن باشیم.

براساس این گزارش خبرنگار فارس از تبریز گزارش می‌دهد، مردم رویای ساخت این بیمارستان را کم کم به سریال‌های جذاب ولی غمگین کتاب‌ها و رسانه‌های سمعی و بصری آرزو می‌کنند.

انتهای پیام/60002/س

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول