اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  مازندران

حسین‌زادگان: نارضایتی مردم چهاردانگه نسبت به انتقال طولانی مدت زباله

استاندار مازندران خواستار اعتبار ویژه احداث کارخانه زباله‌سوز ساری شد و گفت: اگر این فرایند ادامه پیدا کند مشکل زباله ساری که موجب نارضایتی مردم چهاردانگه نسبت به انتقال طولانی مدت زباله شده است، حل می‌شود.

حسین‌زادگان: نارضایتی مردم چهاردانگه نسبت به انتقال طولانی مدت زباله

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، احمد حسین‌زادگان عصر امروز در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با حضور وزیر کشور، اظهار کرد: در شهرستان ساری بیشترین مشکل در حوزه پسماند داریم که مشکلات اجتماعی و امنیتی را برای استان ایجاد کرده است، مردم معترض و ناراضی هستند انتظار دارند که اعتبار ویژه احداث کارخانه زباله‌سوز تکمیل شود و اگر این فرایند ادامه پیدا کند مشکل زباله ساری حل می‌کنیم.

وی در ارتباط با منطقه آزادتجاری در استان نیز گفت: عدم تصویب آن معضلی بوده است که نیاز به مساعدت در سطح مجلس شورای اسلامی داریم که مازندران به عنوان تنها استان ساحلی که داری منطقه آزاد تجاری نیست یک بار برای همیشه حل شود.

استاندار مازندران با اعلام اینکه دریافت مجوز اسکله‌های دریایی یکی از اقدامات انجام شده در استان است، گفت: در گذشته این ظرفیت وجود نداشته در حال حاضر ۱۳۴ نقطه با پایش انجام شده شناسایی کردیم و موافقت اصولی برای سرمایه‌گذاری را دریافت کردیم.

وی با اعلام اینکه ساماندهی چشمه سورت، باغ صفی‌آباد و باغ ۳۳ هکتاری رامسر یکی از دغدغه‌های جدی بوده است، افزود: ساماندهی چشمه سورت به زودی انجام می‌شود و باغ صفی‌آباد با همکاری وزارت اطلاعات زمینه حضور گردشگران فراهم می‌شود و مشکل باغ ۳۳ هکتاری رامسر هم حل می‌شود.

حسین‌زادگان ادامه داد: زمینه ساماندهی استادیوم بابل و ساری فراهم شده است که بابل در سال جاری به اتمام و ساری در سال آینده به‌ بهره‌برداری می‌رسد.

وی با اعلام اینکه ۸۰۰ قطعه آبندان در استان است، گفت: ردیف اعتباری برای افزایش عمق آنها انجام شده که برای گردشگری و پرورش ماهی از آن استفاده شود.

استاندار مازندران با اعلام اینکه استفاده از زمین‌های شیب‌دار در دستور کار است، افزود: ۲ میلیون اصله نهال و درخت را هدف گذاری کردیم و بالای ۴۰۰ هکتار درخت‌کاری انجام می‌شود.

وی با اشاره به راه‌اندازی پایانه صادراتی در استان،گفت: این سرمایه‌گذار استان برنامه‌ریزی برای ایجاد این پایانه را در خارج از کشور در دستور کار خویش دارد.

حسین‌زادگان یادآور شد: در حوزه اقتصادی به ویژه هفت برنامه‌ ابلاغ شده وزارت کشور فرمانداران تلاش شبانه‌روزی با همکاری مدیران دستگاه اجرایی را دستور کار دارند و ۱۰۰ شرکت به چرخه تولید برگشته است، از ظرفیت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) وارد شدیم، این ستاد در جریان سیل هم به استان کمک کرده است.

وی با اعلام اینکه استفاده از ظرفیت بانک‌ها برای پروژه‌های صنعتی تسهیلات دریافت کنیم، گفت: ۲ هزار میلیارد ریال اعتبار از بانک صنعت و معدن اعتبار دریافت کردیم که می‌توانیم طرح‌های توسعه‌ای واحدهای تولیدی را راه‌اندازی کنیم.

استاندار مازندران در ارتباط با وضعیت حضور گردشگران انبوه در استان با توجه به زیرساخت‌های ضعیفی که در استان وجود دارد، افزود: در حال حاضر امکان استفاده بهینه از ظرفیت گردشگری وجود ندارد.

وی با اعلام اینکه آزادسازی ساحل با دستور وزیر کشور انجام شده است، گفت: انتظار شنیدن اخبار خوب و امیدوار کننده برای آزاد سازی نقاط ساحلی که ادارات و نهادها در آن مستقر هستند را داریم.

چالش‌های زباله ساری بسیار جدی است

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: تصادف‌های ناشی از ریزش زباله، آلوده شدن آب‌های زیرزمینی  دفن نامناسب از مهم‌ترین چالش‌های جدی زباله در منطقه چهاردانگه مازندران است که باید برای حل آن برنامه‌ریزی شود.

محمد دامادی با بیان اینکه مردم چهاردانگه سال‌ها با مشکلات زباله ساری دست و پنجه نرم می‌کنند، اظهار کرد: تصادفات بی‌شمار چهاردانگه و نفوذ شیرابه به آب‌های زیرزمینی از معضلات جدی این منطقه است.

وی گفت: چهاردانگه منطقه محروم است و این درست نیست که به دلیل محرومیت برای مردم مشکل ایجاد کنیم.

نماینده مردم ساری و میاندورود با اعلام اینکه ما فرصت کافی برای ساماندهی پسماند استان داشتیم، گفت: اما کوتاهی تاریخی در این ارتباط ایجاد شده است.

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: امروز از مسئله زباله ساری به سادگی عبور نکنیم و حل کنیم و به مردم زمان مشخص اعلام کنیم.

وی اضافه کرد: استاندار دفاع کرد اما این دفاع باید در گذشته انجام می‌شده است،تا زباله در ساری تبدیل به مسئله امنیتی نشود.

دامادی خاطر نشان کرد: بحث آمایش سرزمینی باید اجرایی شود، مازندران تولید کننده مرکبات است، همه کالا‌ها افزایش پیدا می‌کند اما نرخ این کالا در برای کشاورزان تغییر نمی‌کند.

وی افزود: در جاده ساری ـ تاکام لنگ ۲۵ میلیارد تومان پول نقد هستیم، در این ایام این پروژه جان گرفته است. 

نماینده مردم ساری و میاندورد در مجلس شورای اسلامی با اعلام اینکه مازندران جز حوزه نفت‌خیز است، مقرر شده است که بخشی از درآمد به استان‌های نفت‌خیز اختصاص پیدا کند، گفت: مازندران هم به دلیل برنامه‌ریزی‌های لازم برای استخراج نفت جز استان‌های حوزه نفت‌خیز قرار گیرد.

انتهای پیام/۸۶۰۰۴/ج

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول