به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از پایگاه اطلاعرسانی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی، محمد رشتیباف از نظارت بهداشتی بر تولید، نگهداری و عرضه 34 هزار تن گوشت قرمز در استان خبر داد و اظهار کرد: طی هشت ماهه اول سال جاری، کارشناسان دامپزشکی مستقر در این واحدهای تولیدی از ورود 104 تن گوشت حاصل از این دامها که غیرقابل مصرف بوده جلوگیری و نسبت به معدوم سازی آن اقدام کردهاند.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی دام کشتار شده در کشتارگاههای استان را طی مدت یادشده، بیش از 752 هزار راس دانست و یادآور شد: گوشت حاصل تمامی کشتارگاههای خراسان رضوی تحت نظارت کامل بهداشتی کارشناسان دامپزشکی این اداره کل قرار دارد.
وی گفت: با توجه به اینکه فرآوردههای خام دامی باید از مراکز مجاز و معتبر سطح شهر تهیه شوند، در صورت خرید محصولات بستهبندی، بایستی دقت شود بر روی بستهبندی، نوع محصول، تاریخ تولید و تاریخ انقضاء و کد پروانه تولید درج شده باشد و از خرید فرآوردههای خام دامی از افراد دورهگرد به شدت پرهیز شود.
رشتیباف متذکر شد: لازم است شهروندان در زمان خرید گوشت قرمز به مهر دامپزشکی و نشانهگذاری لاشه که به صورت برچسبهای سفید رنگ روی دو دست و دو ران لاشه دام با ذبح بهداشتی و شرعی نصب شده دقت کنند و در صورت مشاهده موارد تخلف در مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی، مراتب را در مشهد، با شماره تلفنهای 37250025 و 37250035(شبکه دامپزشکی مشهد)، 1512(پیامگیر اداره کل)، سامانه پیامک اداره کل به شماره 300001512 و در شهرستانها با شبکه دامپزشکی شهرستان در تماس باشند.
انتهای پیام/ 70058