اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  خوزستان

تحلیلی بر روند ثبت نام 893 داوطلب برای کاندیداتوری انتخابات مجلس در خوزستان

ثبت نام 893 نفر برای انتخابات مجلس در خوزستان نشان می‌دهد که برای هر کرسی خوزستان در مجلس 49 داوطلب وجود دارد.

تحلیلی بر روند ثبت نام 893 داوطلب برای کاندیداتوری انتخابات مجلس در خوزستان

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، مردی تلاش می کرد که قاطرش را وارد مسابقات اسب سواری کند، مسؤولان مسابقه به او گفتند: قاطر تو شانسی برای موفقیت ندارد اما مرد پاسخ داد: می دانم! اما همنشینی با اسب های اصیل می‌تواند برای او مفید باشد.

بر اساس این گزارش، ثبت نام قشونی داوطلبان یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی گویای این واقعیت است که برخی از داوطلبان بدون داشتن درک صحیحی از اینکه چه کسی علاوه بر اصلح بودن، دارای تخصص، تعهد و تدین قادر است به نمایندگی از یک حوزه انتخابیه وارد چانه زنی‌های سیاسی مجلس شود، صرفاً برای مطرح کردن نام خود اقدام به ثبت نام در انتخابات مجلس کردند.

علی حسین حسین زاده رئیس ستاد انتخابات خوزستان تعداد داوطلبانی که برای  این دوره انتخابات مجلس ثبت‌نام کردند 893  داوطلب عنوان کرد و افزود: این آمار نسبت به دوره دهم انتخابات مجلس افزایش 20 درصدی را نشان می‌دهد.

اشتباه و نقص قانون داریم

قطعاً افزایش 20 درصدی تعداد داوطلبان ورود مجلس در خوزستان با قانون انتخابات مغایرت ندارد اما عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان معتقد است: یک اشتباه و نقص قانون داریم که برای ثبت نام محدودیتی قایل نیست که باید اصلاح شود، باید به سمت ثبت نام انتخاب‌کنندگان برویم، ما دلایل را می بینیم و ممکن است اشتباهی هم رخ دهد، فشار ما در انتخابات بیش از اندازه است.

به راستی علت افزایش نامزدهای انتخاباتی چیست؟ آیا مسائل و تنوع آسیب‌ها در حوزه‌های مختلف به ویژه اجتماعی و اقتصادی سبب شده است که افراد مختلف با جناح‌ها و طیف‌های مختلف سیاسی برای حل این مسائل احساس تکلیف کنند؟ یا مردم خوزستان دور تسلسل باطلی را بار دیگر در کارزار انتخاباتی تجربه می‌کنند؟

ثبت نام تمام سلیقه‌های سیاسی در انتخابات

در  ثبت نام داوطلبان مجلس یازدهم در خوزستان حضور تقریبا تمامی سلیقه های سیاسی از  اصلاح‌طلبان رادیکال و میانه‌رو تا اصولگرایان دیده شد اما نکته جالب و قابل تامل این است که ثبت نام برخی چهره‌های شاخص‌ و سیاسی اطلاح‌طلب در انتخابات مجلس به نام مستقل است که این امر نشان می‌دهد طی چند سال گذشته اصلاح‌طلبان کارنامه قابل دفاعی از  خود بر جای نگذاشته‌اند و با طرح مسئله استقلال سیاسی، نشان دادند که فقط می‌توانند روی زمین هموار بازی کنند.

از طرفی دیگر دیده شده است برخی از چهره‌ها در نظق‌های آتشین، خود را مدافع و حامی بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری نشان می‌دهند اما در بحث انتخابات گوی سبقت را از جوانان ربوده‌اند؛ برخی دیگر  نیز  تنها به مشارکت مردم و آراء سیاسی در طیف خود  اکتفا نکرده  و با انتقاد از ترکیب هیئت اجرایی انتخابات در پی کسب آراء قومی نیز هستند.

کاربران شبکه‌های اجتماعی نیز در این شرایط از کارزار انتخاباتی عقب نمانده و به طور مستمر برای جمعی از داوطلبان مجلس در فضای مجازی رزومه سازی می‌کنند تا در رقابت، چهره‌های جدید نیز از قافله عقب نمانده باشند.

نکته قابل تامل در این کارزار سیاسی اعتماد به نفس نماینده‌های ادوار است که به نوعی امتحان خود را نزد مردم پس داده‌اند؛ در یازدهمین دوره انتخابات مجلس که البته موفقیت و عدم موفقیت این عده صدرصد به انتخاب دقیق و صحیح مردم باز می‌گردد.

تحلیل و آنالیز انتخاباب آینده از سوی هواداران 893 داوطلب انتخاباتی پای ثابت فضای مجازی است و اکثر قریب به اتفاق داوطلبان مجلس هدف اصلی خود از ثبت‌ نام  را تغییر و تحول در وضع موجود و اصلاح عملکرد مجلس عنوان می‌کنند،  باید صبر کرد و دید آیا مجلس یازدهم توانایی فراهم کردن خواسته داوطلبان را دارد.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول