اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

اقتصادی  /  صنعت ، تجارت ، بازرگانی

اطلاعی درباره واردات گندم ندارم/درخواست برای متعادل‌سازی تخفیفات گمرکی بندر چابهار

معاون وزیر صنعت در امور بازرگانی گفت: اطلاعی از واردات گندم ندارم و این موضوع را نشنیده‌ام.

اطلاعی درباره واردات گندم ندارم/درخواست برای متعادل‌سازی تخفیفات گمرکی بندر چابهار

به گزارش ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌خبرنگار اقتصادی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌خبرگزاری فارس،‌‌ حسین مدرس خیابانی امروز در حاشیه جلسه شورای توسعه بندر چابهار در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه با توجه به این صحبت‌های وزیر جهاد کشاورزی در مورد واردات گندم قرار است امسال به چه میزان گندم وارد کشور شود، گفت:‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ از این موضوع اطلاعی ندارم.

معاون وزیر صنعت در امور بازرگانی گفت:‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ بندر چابهار از ظرفیت بسیار خوبی بهره‌مند است تا در کنار دو بندر امام خمینی(ره) و شهید بهشتی به عنوان یک بندر استراتژیک فعالیت کند.

وی افزود: بخشی از کالاهای اساسی که تا چندی پیش از طریق دو بندر امام خمینی(ره) و شهید بهشتی به کشور منتقل می‌شد، اکنون از طریق بندر چابهار انجام می‌شود و تاکنون 350 هزار تن کالای اساسی و ضروری از بندر چابهار تخلیه و یا در حال تخلیه است و علاوه بر کشتی‌های دو شرکت دولتی پشتیبانی امور دام و شرکت بازرگانی دولتی، بخش خصوصی هم بخشی از کشتی‌های خود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به این بندر منتقل کرده‌اند.

مدرس خیابانی بیان داشت: بندر چابهار 8.5 میلیون تن ظرفیت دارد که در تلاش هستیم تا پایان امسال از 50 درصد ظرفیت آن استفاده کنیم.

معاون وزیر صنعت در امور بازرگانی اظهار داشت:‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ این بندر آغاز توسعه نوار شرق کشور خواهد بود و با توسعه فعالیت‌های بندر چابهار، فعالیت در دو بندر دیگر کشور هم به توازن می‌رسد.

معاون وزیر صنعت در امور بازرگانی گفت: گمرک جمهوری اسلامی ایران رویه‌ها، تخفیفات، ترجیحات و تسهیلاتی را برای ترخیص کالا از بندر چابهار مصوب کرده است و امروز هیچ محدودیت و کسری به لحاظ امکانات در بندر چابهار وجود ندارد. 

وی افزود: بندر چابهار تنها بندر اقیانوسی است که به آبهای آزاد وصل است که می‌تواند آغاز توسعه نوار شرق باشد. 

مدرس خیابانی با بیان اینکه تجارت پیشران تولید است و مسیرهای جدیدی به روی تولید باز می‌کند، گفت:‌در چند سال اخیر زیرساخت‌های معدنی تا اندازه‌ای شکل گرفته و اکنون فرصت آن رسیده که زیرساخت‌های تجاری افزایش یابد و بندر چابهار می‌تواند به عنوان یک زیرساخت تجاری باشد. 

معاون وزیر صنعت با اشاره به برگزاری یک همایش در جنوب کشور برای سرمایه‌گذاری کشورهای خارجی بیان داشت: بر این اساس هفده کشور در این همایش حضور یافته‌اند و امیدواریم توافقات انجام شده به نتیجه برسد. 

وی با بیان اینکه برای حضور بخش خصوصی در بندر چابهار باید مزیت رقابتی ایجاد کرد، گفت: مقام معظم رهبری تأکید به توسعه سواحل مکران داشته‌اند، بنابراین در راستای تحقق فرمایش ایشان، ما درخواست داده‌ایم تخفیفات گمرکی بندر چابهار متعادل شود و با تخفیفات گمرکی سایر بنادر یکسان شود. 

وی بیان داشت: این در حالی است که امروز کمترین تخفیفات گمرکی مربوط به بندر چابهار است که حدود 10 درصد است و پیشنهاد ما این است که این تخفیفات مطابق بندرهای دیگر به 25 درصد برسد، زیرا همین امر باعث می‌شود تا بخش خصوصی ترغیب شود تا کالا را از این طریق وارد کشور کند. 

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول