اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

دفاتر منطقه ای  /  آسیای مرکزی و روسیه

پیشنهاد «تاکایف» برای ایجاد روادید واحد «همسود»

رئیس جمهور قزاقستان از سران کشورهای عضو این اتحادیه خواست که در مورد ایجاد روادید واحد در فضای همسود مانند «شینگن» فکر کنند.

پیشنهاد «تاکایف» برای ایجاد روادید واحد «همسود»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دوشنبه، «قاسم ژامرت تاکایف» رئیس جمهور قزاقستان پیشنهاد کرد که در فضای جامعه همسود روادید واحدی مانند «شینگن» ایجاد شود.

تاکایف در نشست سران کشورهای همسود در «عشق آباد» به پتانسیل چشمگیر کشورهای این سازمان در حوزه گردشگری اشاره و گفت: هر کشور عضو دارای مکان‌های بی نظیر تفریحی، طبیعی و تاریخی است که می‌تواند فهرست جذاب ترین مقاصد گردشگری جهان را تکمیل کند.

وی افزود: شرایط دریافت ویزای کشورهای همسود تفاوت‌های چشمگیری دارند که باعث ایجاد ناراحتی برای گردشگران خارجی که قصد بازدید همزمان از چندین کشور منطقه را دارند، می‌شود.

تاکایف افزود: البته من درک می‌کنم که این امر دشوار است، اما ضرورت بررسی مسئله ایجاد روادید واحد در فضای اتحادیه کشورهای مستقل مشترک المنافع تحت عنوان فرضی «روادید همسود» مانند توافقنامه شینگن وجود دارد.

چنین رویکردی به باور رئیس جمهور قزاقستان امکان افزایش قابل توجه گردشگران خارجی در محدوده این اتحادیه را فراهم خواهد کرد.

تاکایف گفت: البته متخصصان کشورهای عضو باید به طور جدی در این زمینه تلاش کنند.

رئیس جمهور قزاقستان در بخش دیگری خواستار برگزاری همایش‌های منظم در زمینه فناورهای مدرن و توسعه تجارت الکترونیک در قلمرو همسود شد.

وی با بیان اینکه توسعه سریع فناوری‌های دیجیتال زندگی بشری را تغییر می‌دهد، گفت: هوش مصنوعی، ابر داده‌ها، اینترنت و فناوری مدرن گرایش‌های جدیدی را در توسعه اقتصادی، اجتماعی، نظامی و فنی به وجود آوردند.

رئیس جمهور قزاقستان گفت: در این راستا پیشنهاد می‌کنم که در محدوده همسود به طور منظم همایش‌های ویژه‌ای در زمینه فناوری‌های مدرن برگزار شود.

رئیس جمهور قزاقستان توسعه همکاری‌های تجاری و اقتصادی را یکی از مهم ترین وظایف جامعه همسود عنوان کرد و گفت: در سال 2011 میلادی ایجاد مناطق آزاد تجاری همسود شرایط تبادل کالا را بهبود بخشید.

وی گفت: با این حال، گسترش بیشتر همکاری‌های تجاری کار مداوم در زمینه کاهش موانع موجود را تقاضا می‌کند و ما به نقاط رشد جدیدی نیاز داریم که به همکاری‌های اقتصادی در چارچوب جامعه هسمود انگیزه جدی ببخشند.

اتحادیه کشورهای مستقل مشترک المنافع پس از فروپاشی شوروی سابق شکل گرفت. بیانیه تاسیس این اتحادیه در 21 دسامبر 1991 (20 آذر 1380) در «آلماتی» توسط رهبران آذربایجان، ارمنستان، بلاروس، قزاقستان، قرقیزستان، مولداوی، روسیه، تاجیکستان، ترکمنستان، ازبکستان و اوکراین امضا شد.

عضویت گرجستان دراین اتحادیه به دنبال تصمیم رسمی روسای جمهور کشورهای عضو در 3 دسامبر 1993 (12 آذر 1382) و به دنبال درخواست «ادوارد شواردنادزه» رئیس جمهور گرجستان در 8 اکتبر 1993 (16 مهر1382) صورت گرفت.

بیش از 70 درصد بودجه جامعه مشترک المنافع توسط روسیه پرداخت می‌شود هزینه می‌شود.

انتهای پیام/.

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول