اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

این مواد خطر «سرطان سینه» را 67 درصد کاهش می‌دهد

نتایج یک بررسی جدید به خوبی نشان می‌دهد مصرف سیر و پیاز می‌تواند خطر ابتلا به سرطان سینه را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.

این مواد خطر «سرطان سینه» را 67 درصد کاهش می‌دهد

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از دیلی‌میل، نتایج یک بررسی جدید به خوبی نشان می‌دهد مصرف سیر و پیاز می‌تواند خطر ابتلا به سرطان سینه را به میزان قابل توجهی کاهش دهد. 

این پژوهش که توسط دانشمندان دانشگاه ایالتی نیویورک در بوفالو صورت گرفته از اینجا نشأت گرفت که یک بررسی بیانگر آن بود که شیوع سرطان در زنان پورتوریکو بسیار کم است.

تحت نظر قرار دادن عادات غذایی زنان این منطقه به خوبی نشان داد، میان مصرف سیر و پیاز و کاهش ابتلا به بیماری سرطان سینه ارتباط مستقیم وجود دارد. 

گائوری دسای، محقق و سرپرست تیم مطالعاتی دانشگاه ایالتی نیویورک در بوفالو می‌گوید:  زنان پورتوریکو بسیار کمتر از دیگر افراد به سرطان مبتلا می‌شوند؛ به طور کلی مصرف ترکیبات سیر و پیاز در این منطقه رایج است و به همین میزان نیز نرخ سرطان در این منطقه پایین‌تر است؛ افرادی که سیر و پیاز مصرف می‌کنند دست کم ۶۷ درصد کمتر از دیگر زنان در معرض ابتلا به این نوع سرطان قرار دارند. 

مطالعات نشان داده است که خوردن مقدار زیادی پیاز و سیر خطر ابتلا به سرطان ریه، پروستات و معده را کاهش می دهد.

انتهای پیام/ 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول