اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

جامعه  /  سلامت

«پیر چشمی» چیست؟

فوق تخصص چشم پزشکی گفت: پیر چشمی پدیده فیزیولوژیک است که حداقل از سن 35 سالگی شروع شده و تا 45 یا 50 سالگی ایجاد می‌شود و قابل پیشگیری نیست.

«پیر چشمی» چیست؟

حسین محمدربیع، فوق تخصص چشم پزشکی در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، درباره «بیماری پیرچشمی»، اظهار داشت: پیرچشمی پدیده فیزیولوژیک است که حداقل از سن 35 سالگی شروع شده و تا 45 یا 50 سالگی ایجاد می‌شود و سن متوسط ابتلا به آن 40 سالگی است.

وی ادامه داد: تقریبا همه افراد در 40 سالگی به دلیل تغییراتی که در عدسی چشم‌شان اتفاق می‌افتد، قدرت تطابق آنها کم می‌شود و برای همین از فاصله 40 تا 50 سانتی متری که همیشه قادر به دیدن بودند، دیگر توانایی دیدن کامل را ندارند.

این فوق تخصص چشم‌پزشکی اضافه کرد: در چنین مواردی فرد مجبور است عینک بزند و هر چهار تا پنج سال یکبار نیز نمره این عینک تغییر و افزایش پیدا می‌کند. 

محمدربیع بیان داشت: پیرچشمی به دلیل اینکه فیزیولوژیک است، قابل پیشگیری نیست؛ بنابراین وقتی افراد می‌بینند که در فواصل نزدیک، هنگام مطالعه یا استفاده از رایانه یا گوشی همراه قادر نیستند به طور کامل ببینند، متوجه این حالت می‌شوند. 

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول