اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

اقتصادی  /  نفت و انرژی

قابلیت 12 هزار مگاواتی برای صرفه‌جویی در مصرف برق وسایل سرمایشی

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با تأکید بر اینکه پیک مصرف برق در ایران با پیک 4 کشور همسایه برابری می‌کند، گفت: اگر مصرف برق در وسایل سرمایشی از 23 هزار مگاوات به 11 هزار مگاوات برسد، 12 هزار مگاوات صرفه‌جویی صورت گرفته است.

قابلیت 12 هزار مگاواتی برای صرفه‌جویی در مصرف برق وسایل سرمایشی

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، همایون حائری امروز در همایش آموزش مدیریت مصرف برق ویژه بانوان «روشنا»، با اشاره به اینکه اگر مصرف وسایل سرمایشی را به 11 هزار مگاوات برسانیم 12 هزار مگاوات صرفه‌جویی شده است، گفت: صرفه‌جویی این 12هزار مگاوات به منزله 15 هزار میلیارد تومان صرفه‌جویی برای کشور است.

وی افزود: در مقایسه‌ای که بین پیک مصرف در تابستان با پیک مصرف درآبان ماه صورت گرفت مشخص شد، هر دو پیک 23 هزار مگاوات اختلاف دارند که همه این مصارف انرژی صرف وسایل سرمایشی بوده است. 

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی ادامه داد: پیک مصرف برق در ایران نشان می‌دهد که این میزان مصرف معادل پیک مصرف 4 کشور همسایه است و با آنها برابری می‌کند.

حائری ادامه داد: در برنامه 098 علاوه بر اجرای طرح‌های سال قبل برای مدیریت مصرف 11 اقدام دیگر انجام و باعث شد پیک مصرف امسال از سال گذشته کمتر شود.

وی به تغییر ساعات ادارات در تابستان سال گذشته نیز گفت: با تغییر ساعات ادارات 2 هزار مگاوات صرفه‌جویی شد، بنابراین به طور کلی می‌توان گفت، از 23 هزار مگاوات وسایل سرمایشی توانستیم 2 هزار مگاوات کم کنیم.

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی خاطرنشان کرد: به طور کلی میزان مصرف وسایل سرمایشی ادارات دولتی 5 هزار مگاوات است و با 2 هزار مگاوات صرفه‌جویی از نظر هزینه بیش از 3 هزار میلیارد تومان صرفه‌جویی صورت گرفت.

حائری در مورد برنامه‌های وزارت نیرو برای مدیریت مصرف‌ نیز گفت: یکی از این برنامه‌ها توسعه قابلیت‌های اجتماعی شدن برق است که در این همایش و رونمایی از طرح «روشنا» می‌توان گفت که نقش بانوان در مدیریت مصرف غیرقابل انکار است.

همچنین در این مراسم مولود شیوا مشاور امور زنان و وزارت نیرو با تأکید بر اینکه وزارت نیرو بر این باور است که زنان نقطه اصلاح الگوی مصرف هستند، گفت: زنان می‌توانند فرهنگ مصرف‌گرایی را به مدیریت مصرف تبدیل کنند، چرا که مطالعات انجام شده در دنیا نشان می‌دهد زمانی که در برنامه‌های آب و انرژی نقش زنان دیده می‌‌شود، برنامه‌ها به خوبی پیش می‌رود.

وی تأکید کرد: قطعاً زمانی که به زنان آموزش داده می‌شود یک خانواده از آن آموزش بهره‌مند می‌شود. 

همچنین زهرا جواهریان مشاور معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: تغییر اصلاح الگوی مصرف به خوبی می‌تواند توسط زنان در خانواده‌ها شکل بگیرد. 

وی ادامه داد: یکی از برنامه‌های ابلاغی رئیس جمهور به معاونت زنان حفظ محیط زیست و ورود به خانواده‌ها بوده است پس باید بتوانیم مصرف انرژی، آب و پسماند دورریز مواد غذایی را اصلاح و مدیریت کنیم و مصرف را به درون خانواده‌ها ببریم. 

جواهریان تأکید کرد: وقتی می‌گوییم خانواده یعنی کل کشور پس باید مدیریت مصرف  انرژی را به خصوص مدیریت مصرف آب را در اختیار بانوان قرار دهیم. 

مشاور معاون رئیس جمهور در امور زنان ادامه داد: پس اگر بتوانیم مصرف انرژی و آب را با مسائل اقتصادی گره بزنیم، قطعاً موفق خواهیم بود.

انتهای پیام/ب

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول