اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  غرب آسیا

شورای علمای فلسطین در لبنان خواستار اعلام «انتفاضه» در کل فلسطین شد

شورای علمای فلسطین در لبنان از تشکیلات خودگردان درخواست کرد به تمامی روابط اقتصادی و سیاسی با رژیم صهیونیستی پایان دهد و در سرتاسر فلسطین اعلام انتفاضه کند.

 شورای علمای فلسطین در لبنان خواستار اعلام «انتفاضه» در کل فلسطین شد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، شورای علمای فلسطین در لبنان طی نشست دوره‌ای خود اعلام کرد، «چه بخواهند چه نخواهند» قدس قبله مسلمانان و پایتخت فلسطین باقی خواهد ماند.

بر اساس گزارش وبگاه فلسطینی «دنیا الوطن»، در این نشست از تحریم‌کنندگان نشست بحرین، قدردانی و مشارکت برخی کشورها در این نشست محکوم شد.

این شورا بر وحدت فلسطینی برای مقابله با رژیم صهیونیستی تأکید و از تشکیلات خودگردان درخواست کرد ضمن قطع تمامی روابط سیاسی و اقتصادی با دشمن، در سرتاسر فلسطین «انتفاضه» اعلام کند.

اولین انتفاضه فلسطین در سال 1987 رخ داد و با امضای توافق «اسلو» در 1993 به آن پایان داده شد.  فلسطین سه سال بعد شاهد دومین انتفاضه در سپتامبر 2000 بود که تا 2005 ادامه پیدا کرد. در سال 2015 و در اعتراض به هتک‌حرمت‌های گسترده صهیونیستی به مسجدالاقصی، فلسطینی‌ها دست به اعتراضات گسترده زدند که برخی از آن به انتقاضه سوم تعبیر کردند و برخی از به کار بردن لفظ انتفاضه برای آن خودداری کردند. 

شورای علمای فلسطین بر ضرورت پایبندی به مسیر مقاومت به عنوان تنها راه برای آزادی قدس و فلسطین تأکید کرد و افزود، کسانی که در این مسیر توطئه می‌کنند خائن هستند.

در ادامه بیانیه نشست مذکور آمده، ‌موضع تمام فلسطینی‌ها رد طرح موسوم به «معامله قرن» است.

این شورای از علمای کشورهای اسلامی درخواست کرد فتوای تحریم عادی‌سازی روابط و همراه شدن با معامله قرن را صادر کنند.

معامله قرن یا توافق نهایی، طرحی به پیشنهاد دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی و حمایت عربستان، برای پایان منازعه «اسرائیل» با فلسطین و مقدمه‌ای برای عادی‌سازی روابط عربی اسرائیلی است. در این طرح و مذاکرات بعدی، مسئله آوارگان با «وطن جایگزین» در خارج از فلسطین اشغالی حل و «حق بازگشت» آوارگان فلسطینی به کشورشان برای همیشه لغو می‌شود.

چهارم و پنجم تیرماه نشستی تحت عنوان «صلح برای شکوفایی» در منامه برگزار شد (+)؛ البته مشارکت کشورهای عربی در این نشست «ضعیف» بود و تشکیلات خودگردان و بسیاری از کشورهای عربی آن را تحریم کرده بودند.

در این نشست درباره بخش اقتصادی طرح موسوم به معامله قرن صحبت شد و هدف از برگزاری آن بحث درباره سرمایه‌گذاری 50 میلیارد دلاری برای اجرای معامله قرن بود.

انتهای پیام/ق

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول