اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  غرب آسیا

روش‌های تل‌آویو برای جذب جاسوس در غزه

رژیم صهیونیستی از شرایط سخت انسانی در نوار غزه سوءاستفاده می‌‌کند و ابزارهایی مانند شبکه‌های اجتماعی یا جمعیت‌های خیریه ساختگی را برای جذب جاسوس به کار می‌گیرد.

روش‌های تل‌آویو برای جذب جاسوس در غزه

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، رژیم صهیونیستی از ابداع شیوه‌های مختلف و سوءاستفاده از شرایط سخت انسانی ساکنان نوار غزه برای جذب برخی از آنها در دستگاه‌های جاسوسی دست برنمی‌دارد و همچنان به تلاش‌های خود برای جمع‌آوری اطلاعات درباره فعالیت‌های مقاومت ادامه می‌دهد.

در مقابل دستگاه‌های امنیتی و شاخه‌های نظامی گروه‌های مقاومت فلسطینی در نوار غزه تلاش می‌کند با تعقیب مزدوران، جاسوسان و به راه انداختن پویش‌های «توبه» (توبه جاسوسان) تلاش‌های دستگاه‌های اطلاعاتی اسرائیلی را به شکست بکشانند.

شبکه «الجزیره» در همین راستا با یک مقام امنیتی عالی‌رتبه در نوار غزه که نامی از وی نبرده، گفت‌وگو کرده است.

در این گزارش به نقل از مقام مذکور آمده است: دستگاه اطلاعات اسرائیل از ابزارهای متنوعی برای به دام انداختن فلسطینی‌ها در نوار غزه استفاده می‌‌کند، دستگاه امنیتی فلسطین (حماس در نوار غزه) با این ابزارها آشناست و برای حمایت از مقاومت و جبهه داخلی تا حد امکان با آن مقابله می‌کند.

شبکه‌های اجتماعی

الجزیره افزود، یکی از جدیدترین شیوه‌هایی که تل‌آویو برای این موضوع استفاده می‌کند، به شبکه‌های اجتماعی مربوط می‌شود مانند صفحه هماهنگ‌کننده (اسرائیلی) که مسئولیت هماهنگی دولت رژیم صهیونیستی در اراضی فلسطینی را بر عهده دارد یا صفحات افسران اطلاعاتی رژیم صهیونیستی.

منبع مذکور تصریح کرد، برخی شهروندان با این صفحات ارتباط برقرار می‌کنند و پیام‌هایی برای درخواست مجوز کار یا صدور اجازه عبور از گذرگاه‌های تحت نظارت تل‌آویو یا دیگر درخواست‌ها ارسال می‌کنند. «شاباک یا شین‌بت» این صفحات را می‌چرخاند و از نیازهای انسانی فلسطینی ها برای جذب آنها سوءاستفاده می کند.

در ادامه این گزارش آمده، مسئولان اداره کننده صفحات مذکور در ابتدا اطلاعات ساده‌ای از شخصی که با آنها ارتباط برقرار کرده، می‌گیرند تا درخواست آنها را عملی کنند، شخصی که هدف قرار گرفته، نمی‌داند که با شاباک تماس گرفته است و با خود می‌گوید اطلاعات داده شده برای کسی خطری ندارد.

پس از مدتی اطلاعاتی که شخص مذکور داده به وسیله‌ای برای باج‌خواهی شاباک تبدیل می‌شود و شاباک فرد مذکور را تهدید می‌کند اگر همکاری نکند، وی را رسوا خواهد کرد؛ در این شرایط فردی که به دام افتاده از بیم افشای همکاری‌اش، تسلیم تهدیدهای شاباک می‌شود و در باتلاق آنها می‌افتد.

 

جمعیت‌های خیریه ساختگی

شیوه‌های شاباک فقط محدود به شبکه‌های اجتماعی نمی‌شود بلکه طی ما‌ه‌های اخیر برخی جمعیت‌های خیره ساختگی به راه انداخته و ضمن برقراری ارتباط با خانواده‌های فقیر به زعم کمک انسانی، به آنها پیشنهاد همکاری در قبال کمک می‌دهد. زمانی که این کمک به شخص هدف قرار داده شده می‌رسد، مجددا با او ارتباط برقرار می‌شود و از وی می‌خواهد در مقابل اطلاعاتی کم، کمک‌های بیشتری دریافت کند.

در ادامه این گزارش آمده، شخص کمک‌گیرنده فکر می‌کند با نهادی خیریه روبروست و اطلاعات لازم را به آن می‌دهد اما در نهایت می‌فهمد با افسری اطلاعاتی در تماس بوده است؛ شاباک در نهایت وی را برای ادامه همکاری تهدید می کند.

ارتباط مستقیم با مُهره‌های مناسب

الجزیره افزود، از دیگر شیوه‌های رژیم صهیونیستی برای به دام انداختن جاسوسان، ارتباط مستقیم با افراد دارای تفکر افراط‌گرایانه است و آنها را به دلیل داشتن مواضع مخالف با مقاومت، صید آسانی می‌دانند.

منبع امنیتی یاد شده تصریح کرد، به دلیل تدابیر امنیتی دستگاه‌های امنیتی در نوار غزه، رژیم صهیونیستی با سختی‌های بسیاری برای جذب جاسوسان مواجه است.

چندماه پیش دستگاه‌های امنیتی نوار غزه (وابسته به حماس) اعلام کردند جاسوسی را با «مأموریتی خطرناک» بازداشت کرده‌اند (جزئیات بیشتر).

انتهای پیام/ص

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول