اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

دفاتر منطقه ای

هفتمین دور مذاکرات آمریکا با طالبان فردا آغاز می‌شود

منابع نزدیک به طالبان می‌گویند که هفتمین دور مذاکرات میان آمریکا و طالبان فردا 8 تیر در دوحه پایتخت قطر برگزار می‌شود. گفته می‌شود در این دور جدول زمان‌بندی خروج آمریکا از افغانستان بررسی خواهد شد.

هفتمین دور مذاکرات آمریکا با طالبان فردا آغاز می‌شود

به گزارش خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، هفتمین دور گفت‌وگوها میان زلمی‌ خلیل‌زاد، نماینده ویژه آمریکا در امور افغانستان و نمایندگان طالبان، قرار است فردا (شنبه، ۸ تیر) در قطر آغاز شود.

در این دور از گفت‌وگوها، درباره جدول زمان‌بندی خروج نیروهای خارجی از افغانستان، تضمین برای جلوگیری از فعالیت‌های تروریستی در افغانستان، برقراری آتش‌بس و آغاز گفت‌وگوهای بین‌الافغانی، مطرح خواهند شد.

این گفت‌وگوها در حالی آغاز خواهند شد که مایک پامپئو، وزیرخارجه آمریکا در سفر چند روز پیش خود به کابل، گفت که باید تا 3 ماه دیگر یعنی تا پیش از برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری افغانستان، توافق صلح با طالبان بدست آید.

طالبان بارها گفت وگو با حکومت افغانستان را رد کرده‌اند، اما این گروه برای گفت وگو با سیاستمداران افغانستانی آمادگی نشان داده‌اند.

منابع نزدیک به طالبان، می‌گویند که احتمال دارد در دور هفتم گفت‌وگوها، نمایندگان این گروه با نمایندگان آمریکا درباره برخی از مسائل به توافق‌هایی دست یابند.

نمایندگان طالبان تاکنون دوبار با هیاتی از سیاستمداران افغان و شش بار با نمایندگان آمریکا دیدار و گفت‌وگو کرده‌اند. نمایندگان طالبان، در تمامی این گفت‌وگوها بر خروج نیروهای خارجی از افغانستان تأکید کرده‌اند.

اما روز گذشته، دبیرکل ناتو گفت که ناتو و ایالات متحده آمریکا در تلاش توافق برای خروج از افغانستان نیستند بلکه می‌خواهند توافق صلح در افغانستان بدست آید.

زلمی خلیلزاد نماینده آمریکا نیز چند روز پیش در اظهار نظری گفت که مذاکرات آمریکا با طالبان برای صلح بوده نه خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان.

خلیلزاد در حساب توئیتری خود درباره به دور هفتم مذاکرات صلح با طالبان نوشت: پس از آمادگی‌ها برای نشست بعدی همراه با طالبان، باید به خاطر داشت که این آمادگی‌ها برای توافق صلح جامع می‌باشد نه برای خروج نیروها.

این نشست در حالی فردا در دوحه برگزار خواهد شد که ششمین دور مذاکرات میان طالبان و آمریکا به دلیل عدم پذیرش آتش بس از سوی طالبان با بن بست مواجه شد.

طالبان از ابتدای حضور آمریکا در افغانستان، بر خروج نیروهای خارجی از افغانستان تأکید می‌کنند و مادر تمامی مشکلات کنونی در افغانستان را، اشغال افغانستان از سوی خارجی‌ها می‌دانند.

با این وجود، آمریکا از موافقت با عقب نشینی به‌عنوان بخشی از یک معامله احتمالی تا زمانی که طالبان تضمین‌های امنیتی، آتش‌بس و تعهدات دیگر را که در گفت‌وگوهای بین‌الافغانی با دولت کابل شامل می‌شود، را ندهد، خودداری کرده است.

انتهای پیام/ ر

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول