اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  مازندران

رسیدگی به پرونده شهردارسابق ساری در تهران/ 105‌روز؛ متوسط زمان رسیدگی به هر پرونده قضایی

رئیس کل دادگستری مازندران گفت: پرونده شهردار سابق ساری به دلیل دریافت مسؤولیت جدید در تهران به دادسرای تهران ارسال شده و در حال رسیدگی است.

رسیدگی به پرونده شهردارسابق ساری در تهران/ 105‌روز؛ متوسط زمان رسیدگی به هر پرونده قضایی

 

به گزارش خبرگزاری فارس در ساری، حجت‌الاسلام محمدصادق اکبری صبح امروز در جمع خبرنگاران با گرامیداشت هفته قوه قضائیه، اظهار کرد: هفته قوه قضائیه فرصتی است تا هرساله دستاوردهای دستگاه قضا را به مردم و جامعه معرفی کنیم.

وی با بیان اینکه سال گذشته 837 هزار و 289 فقره پرونده به واحدهای قضائی استان وارد شده است، افزود: 822 هزار و 582 پرونده در سال گذشته مختومه شده که علاوه بر پرونده‌های گذشته 267 هزار و 363 پرونده باقی مانده که در جریان رسیدگی است.

رئیس‌کل دادگستری مازندران با بیان اینکه متوسط رسیدگی به هر پرونده 105 روز زمان می‌برد که این میزان زیاد است، گفت: یکی از برنامه‌های ما در سال جاری کاهش زمان دادرسی پرونده‌های قضائی در مازندران است.

اکبری در پاسخ به پرسشی درباره پرونده سابق شهردار ساری، اظهار کرد: چون شهردار سابق در مسؤولیت جدید مشغول فعالیت هستند پرونده برای رسیدگی به دادسرای تهران برای بررسی ارسال شده است.

وی درباره پرونده مدیران زیر مجموعه شهرداری گفت: این پرونده به شعبات بازرسی ارجاع شده و در دست بررسی قرار دارد.

رئیس کل دادگستری مازندران درباره پرونده‌ها مدیران، گفت: پرونده‌های متعددی از مدیران در حال رسیدگی است و برای اعلام جرم نیاز به کار کارشناسی است و باید تحقیقات لازم در این زمینه انجام شود.

وی اضافه کرد: دستگاه قضا برای حفظ  و صیانت از اموال عمومی 34 مصوبه داشته که این مصوبه به دستگاه‌ها ذیربط ابلاغ شده و پیگیری‌های لازم در دستور کار قرار گرفته است که مهم‌ترین موضوع بحث تغییر کاربری غیرمجاز بوده که در سال گذشته 441 تغییر کاربری غیرمجاز انجام شده که احکام قضایی در این ارتباط صادر شده است.

اکبری یادآور شد: یکی از سیاست‌های ابلاغی حمایت از سرمایه‌گذاری مشروع و حمایت از تولید داخل  است که ستاد پیگیری اجرای سیاست اقتصادی در دادگستری‌های کشور تشکیل شده که سال گذشته درخواست 416 واحد تولیدی تشکیل شده که در نهایت زمینه جلوگیری از تعطیلی 181 واحد تولیدی را فراهم کردیم.

وی خاطر نشان کرد: کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها از مواردی بوده که در دستور کار داریم و سال گذشته 3 هزار 875 مورد مجازات جایگزین حبس صادر شده و از تاسیسات نوین حقوقی استفاده شده و منتهی به آزادی زندانیان شده و در راستای نظارت و سرکشی سال گذشته هزار و 180 مورد مقامات مختلف قضائی بازدید از زندان‌ها انجام شده است.

 

رئیس کل دادگستری مازندران آمار جمعیت کیفری زندانیان در پایان سال 97 حدود 6 هزار و 963 نفر است که باید برنامه‌ریزی لازم برای کاهش این آمار در دستور کار قرار گیرد.

وی با اعلام اینکه یکی از برنامه‌های دادگستری برگزاری ملاقات عمومی با مردم است، افزود: سعی می‌کنیم این موضوع در کل استان تعمیم داده شود سال گذشته 9 هزار و 386 برای ملاقات عمومی مراجعه داشتند.

اکبری در ارتباط با تخلفات قضات در استان مازندران، یادآور شد: بنای داریم که سلامت دستگاه قضا در استان را تقویت کنیم، اقدامات پیشگیرانه را شدت ببخشیم  و همکاران ما دچار لغزش نشوند و اگر اقدامات پیشگیرانه جواب نداد قاطعانه با متخلفان و مفسدان بدون تعارف برخورد می‌کنیم و مراتب توسط مقامات قوه قضائیه اطلاع‌رسانی می‌شود.

وی در ارتباط با تخلفات خارج از دستگاه قضا، افزود: برای ارتقا سلامت بخش اداری اگر مدیران به این موضوع توجه نکنند دستگاه بازرسی وارد شده و با متخلفان برخورد می‌کند، پرونده‌های که در حوزه ادارات تشکیل می‌شود دادگستری به صورت ویژه ورود پیدا کرده و برنامه‌ریزی برای مدیریت این پرونده‌ها در برنامه کاری قرار دارد و دستورالعملی با عنوان پرونده‌های مهم در حال تدوین است که از زمان تشکیل تا زمان اجرا و رسیدگی وضعیت پرونده رصد شده و در این دستورالعمل بحث اطلاع‌رسانی هم پیش‌بینی شده است.

انتهای پیام/86004/غ/و

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول