اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

هنر و رسانه  /  سینما و تئاتر

تولید سومین سریال عربی نت‌فلیکس در غرب آسیا

«نت‌فلیکس» غول فضای مجازی، سومین سریال کاملاً عربی خود را با عنوان «پارانورمال» برای مشترکان غرب آسیا تولید می‌کند.

تولید سومین سریال عربی نت‌فلیکس در غرب آسیا

به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری فارس به نقل از وِرایِتی، «نت‌فلیکس» غول فضای مجازی در رقابت با آمازون برای گسترش مشترکین خود، سومین برنامه اورجینال عربی را تولید می‌کند.

 

 

نت‌فلیکس در حال گام نهادن در غرب آسیا برای تولید محتوا است. این برنامه با عنوان «فراطبیعی»(Paranormal) به کارگردانی و اجرای جوان مصری «عَمر سلاما»(شیخ جکسون) ساخته می‌شود.

 

 

«پارانورمال»(فراطبیعی) بر اساس کتاب‌های ژانر وحشت پرفروش عربی به قلم نویسنده مصری «احمد خالدتوفیق» با مشارکت تهیه‌کنندگی سلاما و تهیه‌کننده سرشناس مصری «محمد حفظی» ساخته می‌شود. حفظی همچنین مالک کمپانی فیلمسازی بین‌المللی‌ شناخته شده با عنوان «فیلم کلینیک» است که محتواهای موفقی همچون «میکروفن»، «شیخ جکسون» و «یوم‌الدّین» را تولید کرده است.

 

«پارانورمال» که در مصر فیلمبرداری خواهد شد، سومین سریال اوریجینال عربی «نت‌فلیکس» در خاورمیانه است. «جن» اولین سریال نت‌فلیکس در خاورمیانه بود و بعد از آن «الروابی مدرسه‌ای مخصوص دختران» دومین سریال اوریجینال عربی نت‌فلیکس در خاورمیانه بود.

سریال «جن» اولین قدم نت‌فلیکس برای ورود به خاورمیانه بود. این پروژه، یک سریال شش قسمتی علمی تخیلی و هیجان‌انگیز است که داستان آن در مورد تعدادی نوجوان است که در شهر باستانی پیترا در اردن با یک جن روبرو می‌شوند. این سریال به طور کامل توسط هنرمندان عرب ساخته شده و فیلمبرداری آن نیز در کشور اردن بوده است.

البته اولین پروژه عربی «نت‌فلیکس» یک استندآپ کمدی با اجرای «عادل کرم» هنرمند عرب‌زبان لبنانی بود که در سال ۲۰۱۸ برای اولین بار پخش شد. «عادل کرم» ستاره فیلم «توهین» (The Insult) است که در بخش بهترین فیلم زبان خارجی اسکار، نامزد شد.

«نت فلیکس» که یکی از غول‌های رسانه‌ای امروز جهان به شمار می‌آید، راه درازی برای رونق برنامه‌های خود و توسعه سریال‌های عربی در خاورمیانه در پیش دارد.

 

نت فلیکس و آمازون اکنون در غرب آسیا (خاورمیانه) دارای یک میلیون و ۳۰۰ هزار مشترک تلویزیونی هستند و برای بدست آوردن مخاطبان و مشترکان بیشتر به شدت با هم در رقابت هستند.

این دو علاوه بر رقابت با یکدیگر، باید رقبای منطقه‌ای با فعالیت‌های مشابه را همچون «آیفلیکس» و «استارز پلی» که آن‌ها نیز در زمینه تولید محتوا در فضای مجازی فعالیت دارند، از میدان خارج کنند. آیفلیکس کمپانی مالزیایی است که سال گذشته در ۸ کشور خاورمیانه و شمال آفریقا راه اندازی شد و در مدتی اندک توانست ۷۰۰ هزار مشترک جذب کند.

کمپانی «فاکس قرن بیستم» نیز با شبکه فاکس خود، نیاز به ساخت محتواهای عربی اورجینال را حس کرده و در ماه سپتامبر سال ۲۰۱۷ اولین کانال عربی خود متعلق به این کمپانی را تاسیس کرد.

 

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول