اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری ایران

کیت‌هایی برای تشخیص دیستروفی‌های عضلانی ساخته شد

کیت تشخیص بیماری‌های هانتینگتون، دیستروفی عضلانی نیوتونیک، آتروفی عضلانی نخاعی و نیز کیت تعیین اصالت اسب تولید شد.

کیت‌هایی برای تشخیص دیستروفی‌های عضلانی ساخته شد

به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سیروس زینلی مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان در توضیح تازه‌ترین تولیدات شرکت بیان داشت: موفق شدیم کیت تشخیص بیماری هانتینگتون را تولید کنیم. 

به گفته وی، بیماری هانتینگتون مربوط به حرکات غیرارادی دست و پا و عدم کنترل حرکات است و فردی که به این بیماری مبتلاست سال های سختی را سپری می کند و در نهایت فوت می کند. اکنون با تولید این کیت گام مهمی در جهت تشخیص این بیماری برداشته می شود. 

زینلی همچنین از تولید کیت تشخیص بیماری دیستروفی عضلانی نیوتونیک به دست متخصصان توانمند داخلی خبر داد و افزود: نیوتونیک یک دیستروفی عضلانی است که در اثر ازدواج های فامیلی به نوزاد متولد شده و تشخیص آن بسیار سخت و پر هزینه است که با تولید این کیت، تشخیص این بیماری با قیمت مناسبی میسر می شود.

غربالگری یک بیماری شایع پیش از ازدواج والدین

مدیرعامل این شرکت از تولید کیت دیگری برای تشخیص بیماری آتروفی عضلانی نخاعی (SMA) خبر داد و گفت: این بیماری، یکی از شایع ترین موارد میان خانواده ها در سراسر جهان است که بیماری کشنده ای در اغلب موارد محسوب می شود. 

به گفته زینلی اکنون در برخی کشورها مانند آمریکا غربالگری نوزادان برای تشخیص این بیماری آغاز شده است، اما با تولید کیت تشخیصی در ایران، می توان غربالگری را حتی قبل از تولد نوزاد و حتی پیش از ازدواج والدین انجام داد، این می تواند جایگزین کیت MLPA شود.

وی همچنین از تولید کیت تعیین اصالت یا هویت اسب سخن گفت و ادامه داد: هم اکنون طی قراردادی با فدراسیون اسبدوانی از این کیت برای تعیین اصالت و هویت اسب ها استفاده می شود. 

زینلی خاطرنشان کرد: تا پیش از این، از کیت شرکت ترمو فیشر آمریکا برای تعیین هویت اسب ها استفاده می شد، حتی کشور ما برای این منظور مجبور بود نمونه ها را به خارج ارسال کند، اما نمونه داخلی نه تنها قابلیت های نمونه خارجی را داراست، بلکه قابلیت های بیشتری هم دارد و بسیار مقرون به صرفه تر است.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول