اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری جهان

تولید پلاستیک بازیافتی با مولکول های عجیب

محققان موفق به تولید نوعی پلاستیک بازیافتی شده اند که پیوند مولکول های آن به سادگی قابل شکسته شدن است و این مولکول ها را می توان به شیوه هایی جدید به یکدیگر پیوند داد.

تولید پلاستیک بازیافتی با مولکول های عجیب

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از نیواطلس، محققان موفق به تولید نوعی پلاستیک بازیافتی شده اند که پیوند مولکول های آن به سادگی قابل شکسته شدن است و این مولکول ها را می توان به شیوه هایی جدید به یکدیگر پیوند داد.

 محققان دانشگاه برکلی با هدف جلوگیری از افزایش ضایعات پلاستیکی در جهان و یافتن راهی برای کاهش آلایندگی های زیست محیطی این پلاستیک را تولید کرده اند.

از مولکول های این پلاستیک بازیافتی می توان برای تولید مواد جدیدی استفاده کرد که کاربردهای متنوعی خواهند داشت و این فرایند بارها و بارها قابل تکرار است. پلاستیک جدید که دیکتوآنامین یا پی دی کی نام دارد، از بلوک های مولکولی مونومری متفاوتی تشکیل شده که به سادگی به یکدیگر پیوند خورده یا از هم جدا می شوند.

با قرار دادن این پلاستیک در اسید امکان سست شدن پیوندهای آن و کاهش مقاومت مونومرها وجود دارد.در نهایت مونومرهای تجزیه شده را می توان برای تولید مواد دیگری به کار برد. این پلاستیک که فعلا در مرحله آزمایشی است را می توان به رنگ های مختلفی درآورد.

انتظار می رود این اختراع تحولی در دنیای پلاستیک ایجاد کند و کاربرد این ماده را در حوزه های مختلف صنعتی و حرفه ای افزایش دهد.

انتهای پیام/ 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول