اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری جهان

کشف سیاه چاله بلعنده ستاره نوترونی

شناسایی امواج گرانشی در فضا به معنای وقوع رویدادهایی همچون برخورد سیاه چاله‌ها با یکدیگر و ستاره های نوترونی فعال در آنهاست، رصدخانه‌های ویرگو و لایگو برای نخستین بار و بعد از سه سال تحقیق به شواهدی قطعی در این زمینه دست یافته اند.

کشف سیاه چاله بلعنده ستاره نوترونی

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از نیواطلس، رصدخانه های مذکور در ایتالیا و آمریکا در تحقیقات خود پنج موج گرانشی را در فضا شناسایی کرده اند که نشان دهنده وجود شواهدی قطعی در مورد بلعیده شدن یک ستاره نوترونی توسط یک سیاه چاله است.

بشر از سال 2015 به فناوری شناسایی امواج گرانشی دست یافته و سیگنال گرانشی اولیه کشف شده که S190426c نام گرفته، حدود 1.2 میلیارد سال نوری سفر کرده تا سرانجام به کره زمین رسیده است. دو مورد از این سیگنال ها در تاریخ اول و 26 آوریل به زمین رسیده اند و محققان می گویند اگر چه یکی از آنها ضعیف بوده، اما دیگری از قدرت لازم برای بررسی و تحلیل برخوردار بوده است.

ستاره شناسان در 25 آوریل نیز شواهدی از برخورد دو ستاره نوترونی را کشف کرده اند که بررسی ها نشان می دهد در فاصله 500 میلیون سال نوری با زمین اتفاق افتاده، هر چند هنوز مشخص نیست این برخورد در کجا رخ داده است. پژوهش ها برای جمع آوری اطلاعات بیشتر در این زمینه ادامه دارد.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول