اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری جهان

جلوگیری از بیماری‌های قلبی با مصرف اسید‌های چرب امگا 6

محققان اعلام کردند که مصرف اسیدهای چرب امگا 6 از بیماری‌های قلبی و عروقی جلوگیری می‌کند.

جلوگیری از بیماری‌های قلبی با مصرف اسید‌های چرب امگا 6

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، طبق مطالعه و بررسی حدود70 هزار نفر از 13 کشور مختلف، میزان زیاد اسید لینولئیک در بدن، خطر بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌دهد. اسید لینولئیک یکی از رایج‌ترین اسیدهای چرب امگا 6 غیراشباع است.

براساس گزارش «تک اکسپلوریست»، گمان می‌رود که مصرف زیاد اسیدهای چرب امگا 6 اشباع‌نشده ممکن است خطر ابتلا به چندین بیماری‌ مزمن را کاهش دهد، علاوه بر این اسیدهای چرب امگا6 اثرات مثبتی بر سوخت و ساز چربی و گلوکز دارد.

همچنین این نوع اسیدهای چرب می‌توانند به کاهش علائم بیماری «آرتریت روماتوئید» که یک بیماری مزمن التهابی است،کمک کند.

گفتنی است؛ مهم‌ترین منابع غذایی این اسید چرب روغن‌های گیاهی مانند روغن سویا، روغن ذرت، روغن آفتابگردان، روغن بادام‌زمینی و انواع آجیل‌ها است.

طبق این گزارش، اسید لینولئیک یکی از اسیدهای چربی است که محافظ سلامت بدن است، بنابراین نباید آنها را از رژیم غذایی خود حذف کنید.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول