به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، هانیه اسمی صبح امروز در گفت و گو با خبرنگاران استان گلستان اظهار کرد: شیلات استان گلستان در راستای بالا بردن سرانه مصرف آبزیان و شناساندن اهمیت و ارزش غذایی آبزیان، جشنواره بزرگ عرضه و طبخ محصولات شیلاتی را از روز سهشنبه 21 اسفندماه لغایت 24 اسفندماه جاری در تالار فخرالدین اسعد گرگان برگزار میکند.
وی تصریح کرد: در ایام برگزاری این جشنواره علاوه بر برگزاری کارگاههای آموزشی متعدد در راستای معرفی شیوههای تنوع پخت آبزیان و همچنین برنامههای شاد و مفرح برای کودکان و خانوادهها برگزار میکند.
*مسابقه بزرگ طبخ آبزیان در 23 اسفندماه جاری در گرگان برگزار میشود
مدیر روابطعمومی شیلات استان گلستان ابراز کرد: مسابقه بزرگ طبخ آبزیان در روز پنجشنبه 23 اسفندماه جاری در گرگان برگزار خواهد شد و علاقمندان به هنر آشپزی میتوانند غذاهایی که از آبزیان تهیه کردند را از ساعت 7و 30 دقیقه صبح الی 10 صبح به همکاران ما در سالن اصلی تالار فخرالدین اسعد گرگانی شهرستان گرگان تحویل دهند.
اسمی خاطرنشان کرد: پس از داروی طبخ غذاهای آبزیان به برگزیدگان این جشنواره جوایز نفیس همراه با لوح تقدیر اهدا خواهد شد.
وی اظهار کرد: مواردی که در تهیه طبخ غذای آبزیان باید رعایت شود این است که شرایط پخت سالم اعم از کم نمکبودن غذا، کمروغن بودن غذا و ترجیحا آبپز و بخارپز باشد و سعی کنند در کنار تهیه غذا از سبزیجات استفاده کنند و به زیبایی و تزیین غذا نیز اهمیت دهند.
انتهای پیام/83019