اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری جهان

نابودی باکتری‌های بیمارستانی از طریق یک فناوری جدید

یکی از متداول‌ترین شیوه‌های ابتلای بیماران بستری در بیمارستان‌ها به انواع عفونت، استفاده پزشکان از کاتتر برای انتقال دارو و غیره به داخل بدن است، اما فناوری نوین این مشکل را هم برطرف کرده است.

نابودی باکتری‌های بیمارستانی از طریق یک فناوری جدید

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از نیواطلس، کاتتر لوله‌ای منعطف و باریک است که از آن در حوزه‌های مختلف پزشکی استفاده می شود. لوله های یادشده در زمان ورود به بدن انسان ممکن است آلودگی‌های خارجی را به آن منتقل کرده و سبب تشدید عفونت و ایجاد بیماری‌های جدید شوند.

پژوهشگران دانشگاه براون در رودآیلند آمریکا، یک کاتتر جدید تولید کرده‌اند که بدنه آن از پلیمری تازه پوشانده شده که می تواند مانع از انتقال هرگونه عفونت شود. محققان می‌گویند این کاتتر و پوشش آن هرگونه عفونتی را از بین می برد و باکتری های مضر را نابود می کند.

یکی از مواد تشکیل دهنده پوشش پلیمری این کاتتر دارویی ضدباکتری به نام auranofin است که با ماده شیمیایی پلی اورتان ترکیب شده است. ترکیب نهایی به صورت یک مایع درآمده و کاتتر به آن آغشته می شود تا در نهایت محصول جدیدی به دست آید که حتی در صورت 500 بار کشیده شدن و تازده شدن مشکلی پیدا نمی کند.

آزمایشاتی که در این مورد صورت گرفته نشان می دهد کاتتر مذکور توانسته در عرض 26 روز جلوی رشد باکتری خطرناکی به نام Staphylococcus aureus یا MRSA را بگیرد. قدرت داروی auranofin که در این ترکیب مورد استفاده قرار گرفته از بسیاری از انتی بیوتیک های عادی بیشتر است.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول