اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

جامعه  /  سلامت

رئیس دانشگاه علوم شهید بهشتی خبر داد

جزئیات درمان تومورهای مغزی بدخیم از طریق ژن‌تراپی/ رشد 36 درصدی تولیدات علمی در یکسال گذشته

رئیس دانشگاه علوم شهید بهشتی با اشاره به جزئیات درمان تومورهای مغزی بدخیم از طریق ژن‌تراپی در کشور، گفت: رشد تولیدات علمی در یکسال گذشته بیش از 36 درصد بوده است.

جزئیات درمان تومورهای مغزی بدخیم از طریق ژن‌تراپی/ رشد 36 درصدی تولیدات علمی در یکسال گذشته

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، محمد آقاجانی در نشست خبری که به منظور اعلام درمان نوین تومورهای مغزی بدخیم از طریق ژن‌تراپی برگزار شد، اظهار داشت:‌در 40 سالگی انقلاب شکوهمند اسلامی در کشورمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به عنوان یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های کشور در حوزه علوم و فنون دستاوردهای زیادی را داشته است.

وی افزود: در حال حاضر این دانشگاه 1400 عضو هیأت علمی در 13 دانشکده دارد و همچنین این دانشگاه دارای 71 مرکز تحقیقات، 5 پژوهشکده، 57 شرکت دانش‌بنیان و 30 مجله معتبر انگلیسی زبان است.

رئیس دانشگاه علوم شهید بهشتی ادامه داد: همچنین طی یکسال گذشته 4200 مقاله بین‌المللی در این دانشگاه حاصل شده و رشد تولیدات علمی در این مدت 36.5 درصد بوده که بی‌سابقه است.

آقاجانی با بیان اینکه سه تولید علمی به ازای هر عضو هیأت علمی از دستاوردهای این دانشگاه است گفت:‌بر اساس آخرین رتبه‌بندی جهان برای دانشگاه‌ها، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از میان 22 هزار دانشگاه جزو 300 دانشگاه برتر در حوزه پزشکی شده است.

وی خاطرنشان کرد: تولیدات علمی طی یک سال گذشته جهت‌گیری جدیدی را داشته و پژوهش‌های کاربردی در دستور کار قرار گرفته است. از جمله پژوهشی در ارتباط با سلامت و امنیت غذا، پژوهش در فناوری و تولید، در الویت کار قرار گرفته و تلاش کرده‌ایم پژوهشی در ارتباط با مشکلات نظام سلامت برای غلبه بر چالش‌های موجود انجام دهیم.

رئیس دانشگاه علوم شهید بهشتی به سه دستاورد بزرگ طی سه هفته اخیر توسط این دانشگاه اشاره کرد و بیان داشت:‌روش نوین در آنالیز سنگ‌های ادراری، دستیابی به تکنولوژی تشخیص تقلب در مواد غذایی و درمان تومورهای بدخیمی مغزی از طریق ژن‌تراپی این سه دستاورد محسوب می‌شوند.

وی در ارتباط با درمان تومورهای بدخیم مغزی گفت: این روش در دو فاز انجام شده و اکنون در اتمام فاز دوم قرار داریم که فاز نخست آن در مدل حیوانی صورت گرفت و فاز دوم پس از کسب مجوز اخلاقی برای بیماران و در واقع چهار است که این روش پیگیری می‌شود و اکنون در حال عبور از فاز دوم هستیم تا بیماران بیشتری از این روش استفاده کنند.

آقاجانی تصریح کرد: انتقال ژن با واسط سلول‌های بنیادی با استفاده از جراحی باز و یا بیوبسی استریوتاکسی در بیمارانی که قبلا تحت عمل جراحی خارج‌سازی و یا بیوبسی تومور قرار گرفته‌اند و GBM در آنها اثبات شده است صورت می‌گیرد.

رئیس دانشگاه علوم شهید بهشتی تصریح کرد: پیاده‌سازی درمان جدید برای تومورهای مغزی بدخیم نوع 4در کنار جراحی رادیوتراپی و شیمی‌درمانی استفاده می‌شود وا ز سلول‌های بنیادی به عنوان وکتور ژن‌های خودکشی سلولی بهره‌مند می‌شویم. همچنین از داروی خاصی به صورت داخل وریدی جهت تبدیل به داروی سمی در محل تومور به وسیله کارکرد ژن برای از بین بردن سلول تومورال استفاده می‌شود.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول