به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، حسن خیریانپور امشب در جشنواره عرضه طبخ آبزیان که در بوستان ولایت ساری برگزار شد اظهار کرد: باید در زمینه تولید آبزیان چه از لحاظ کمی و چه از لحاظ کیفی برنامهریزی داشته باشیم و این روند را در دریا، رودخانه، استخر و آببندانها توسعه دهیم.
وی ادامه داد: مازندران دارای 820 آببندان است که میتواند کارکرد سه منظوره برای آبزیان، گردشگری و تامین آب زراعی داشته باشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مازندران به بحث فرآوری محصولات شیلاتی اشاره کرد و افزود: باید برای فرآوری و تجارت خارجی محصولات شیلاتی اقدام کنیم.
این مسؤول اضافه کرد: پایانههای صادراتی ماهیان خاویاری در مازندران در حال ساخت است که میتوان نسبت به فرآوری محصولات شیلاتی و صادرات ان اقدام کنیم.
خیریانپور بر فرهنگسازی مصرف آبزیان در جامعه تاکید کرد و گفت: برگزاری چنین جشنوارههایی میتواند اثرگذاری خوبی بر استفاده از محصولات شیلاتی و آبزیان در سبد خانوارها داشته باشد.
وی اظهار کرد: سالانه 95 هزار تن محصولات شیلاتی در مازندران تولید میشود که ظرفیت مهم و اساسی برای استان است.
فرماندار مرکز مازندران در این جشنواره با بیان اینکه نه تنها با برگزاری چنین جشنوارهها بلکه ساخت تیزر و چاپ بروشورها برای مدارس میتوان فرهنگسازی مصرف ماهی را در سبد غذایی خانوارها آغاز کرد، ادامه داد: باید مردم را نسبت به فواید آبزیان آگاه کنیم و ماهی را در سبد مصرف خانوارها تعریف شود.
عباسعلی رضایی افزود: هر اقدامی که به سلامت جامعه کمک میکند باید دستگاههای اجرایی نسبت به فرهنگسازی آن اطلاعرسانی کنند.
گفتنی است این جشنواره از امروز تا 10 اسفندماه در بوستان ولایت ساری با 28 غرفه برای علاقهمندان دایر است.
انتهای پیام/86035/ع