اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری ایران

محققان ایرانی سوسیس ماهی غنی شده با امگا ۳ تولید کردند

محققان ایرانی نوعی سوسیس ماهی تولید کردند که با ژل امگا ۳ غنی شده و مقاوم به حرارت است.

محققان ایرانی سوسیس ماهی غنی شده با امگا ۳ تولید کردند

به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، محققان یک شرکت دانش‌بنیان در پارک علم و فناوری آذربایجان غربی موفق به تولید سوسیس ماهی غنی شده با ژل امگا ۳ مقاوم به حرارت شدند.

این محصول در صنایع غذایی و شیلاتی کاربرد دارد.

با توجه به اینکه مصرف اسیدهای چرب امگا ۳ برای سلامت بدن به ویژه برای شهروندان ایرانی که رتبه نخست تصلب شراین در دنیا را دارند بسیار ضروری است. محققان ایرانی در این حوزه موادی تولید کردند که از تصلب شراین   جلوگیری می‌کند.

با استفاده از این فناوری، غنی‌سازی اسید چرب امگا ۳ تا دستگاه گوارش مصرف کننده از آسیب فیزیکی و شیمیایی محافظت می‌شود و تمام خواص امگا۳ به بدن مصرف کننده می‌رسد.

انتهای پیام/ 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول