اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

آذربایجان شرقی

دبیر شورای اسلامی شهر تبریز:

همسر و فرزندان مدیران شهرداری تحت عنوان مربی/ مدعی العموم ورود کند/ جذب 200 نفر به شهرداری تبریز

دبیر شورای اسلامی شهر تبریز گفت: بنده لیست 200 نفره‌ای را در اختیار دارم که نشان می‌دهد این افراد در دوره آقای شهین‌باهر جذب شهرداری شده‌اند بارها به صورت حضوری موضوع را با وی در میان گذاشته‌ام اما همه این صحبت‌ها در نهایت به توهین به بنده از سوی شهردار منتهی شد.

همسر و فرزندان مدیران شهرداری تحت عنوان مربی/ مدعی العموم ورود کند/ جذب 200 نفر به شهرداری تبریز

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، شکور اکبرنژاد رئیس شورای اسلامی کلان‌شهر تبریز با اشاره به حواشی شورای شهر در هفته گذشته اظهار کرد: شنیدن نظرات متفاوت و حتی مخالف هنری است که باید آن را یاد بگیریم، از این رو مسوولیت بسیار مهم ما این است که در گفتارها، چنان رفتار کنیم که جوانان تحمل افکار مختلف را از ما الگو بگیرند.

اکبرنژاد افزود: امیدواریم سوال از شهردار به توسعه مدیریت شهری منجر شود نه تکرار  لجاجت‌ها و دشمنی‌های دوره‌های گذشته!

وی همچنین طرح سوال، از شهردار را فرصت مناسبی برای روشنگری و جلوگیری از فسادهای احتمالی توصیف کرد و یادآور شد: همه ما باید بر اساس سفارشات دینی با زبان احترام با هم سخن بگوییم و اشتباهات احتمالی‌مان بپذیریم.

رئیس شورای اسلامی کلان‌شهر تبریز خاطرنشان کرد: هفته گذشته اتفاقات خوبی را شاهد نبودیم و امیدواریم دیگر شاهد چنین رویدادهایی در مجلسی که منتخب مردم این شهر است، نباشیم.

پس از این سخنان سوال فرج قلیزاده از شهردار مطرح گردید. قلیزاده در شرح سوال خود عنوان داشت: طی دوره فعالیت شهردار فعلی، بیش از صد نفر نیرو تحت عنوان «مربی» در سازمان ورزش شهرداری استخدام شده‌اند. این استخدام‌ها به چه نحو بوده است و آیا این استخدام‌ها با انتشار آگهی و رعایت ترتیبات قانونی اتفاق افتاده است؟

شهردار تبریز در پاسخ گفت: این نفرات در چارچوب سیاست‌های شورای شهر مبنی بر گسترش ورزش همگانی جذب شده‌اند و در ورزش صبحگاهی در اماکن عمومی به صورت ساعتی به کار گرفته می‌شوند.

قلیزاده اما پاسخ شهردار را ناکافی دانست و اظهار داشت: « از جمله این مربیان، همسر یکی از مدیران ارشد، فرزندان دو تن از معاونان سازمان، مدیر روابط عمومی مجموعه و ... است که تحت عنوان مربی وارد مجموعه شده و به طور میانگین دو و نیم میلیون حقوق می‌گیرند! این‌ها همان کسانی هستند که شما می‌فرمایید به مردم نرمش می‌دهند!»

این عضو شورای شهر ادامه داد: خطاب من به مدعی‌العموم است! این سخنان که اظهار می‌کنم یا صحت دارد که در این صورت دخل و تصرف در اموال عمومی است و باید رسیدگی شود، یا غیر صحیح است که در این صورت نشر اکاذیب از سوی بنده است که در هر دو صورت از دادستان می‌خواهم ورود کرده و موضوع را بررسی کنند. مشخص است که با رو شدن این مسائل تعداد تذکرات همکاران افزایش پیدا خواهد کرد!

این سخنان اما خیلی زود با واکنش عده‌ای از اعضای شورای شهر مواجه شد.

فریدون بابایی‌اقدم، طی تذکری آیین‌نامه‌ای شکل طرح سوال را دارای ایراد دانست و گفت: « اینجا اتاق بازجویی و سین جیم نیست، سوال و جواب به صورت دوجانبه دنبال شود! سوال یک بار مطرح می‌شود و اگر پاسخ قانع‌کننده نبود فرآیند قانونی خود را دنبال می‌کند.»

 غلامحسین مسعودی‌ریحان نیز با بیان اینکه طرح عناوین به صورت مبهم، باعث اتهام به همه مدیران می‌شود، تاکید کرد: اگر مدیری تخلف کرده است، باید با ذکر اسم و عنوان معرفی شود وگرنه طرح موضوع به صورت مبهم پوپولیستی و غیر اخلاقی است!

 محمد اشرف‌نیا هم با اشاره به اینکه شورای شهر از وظایف کلان خود غافل مانده است، عنوان داشت: واقعا متاسفم که بعد از یک و نیم سال از آغاز شورا هنوز پاسخ خوبی برای این سوال که عملکرد شورای شهر چه بوده است، نداریم.

اشرف‌نیا افزود: در همه ادوار شورای شهر نفراتی جذب شهرداری شده‌اند که تعداد کارکنان را از 4 هزار و 500 نفر به 13 هزار و 500 نفر رسانده است، از این رو اینکه شهرداری را درگیر سوالات انحرافی کنیم ما را از موضوعات مهم‌تر غافل خواهد کرد.

این موضع‌گیری‌ها اما واکنش سونیا اندیش را به‌دنبال آورد. جایی که نایب رئیس شورای شهر بر لزوم طرح سوال از شهردار تاکید و عنوان کرد: ما نماینده مردم هستیم و باید مطالبه آنها را دنبال کنیم، از این رو سوال تحت هر عنوان ممکن باید، طرح شود، من از همکاران شورای شهر تعجب می‌کنم که حافظ منافع دیگران شده‌اند!

اندیش، همچنین در جدالی کلامی با فریدون بابایی‌اقدم که مانع از ایراد تذکر وی می‌شد، عنوان داشت: آقای بابایی‌اقدم مشخص کنید که نماینده مردم هستید یا نماینده شهردار. چه جوابی برای مردم دارید. شما شهردار را در این جدال ضایع می‌کنید!

عبدالله تقی‌پور دیگر عضو شورای اسلامی شهر تبریز هم با حمایت از طرح سوال توسط قلیزاده خاطرنشان کرد: مباحث امروز نشان می‌دهد که درآمدهای شهرداری، کفاف هزینه‌های آن را نمی‌دهد.کسانی که ما از آنها پول می‌گیریم، حتی برای نان شب‌شان هم حساب دفتری دارند، پس چه اصراری داریم که به چنین بدنه‌ای، باز هم نیرو اضافه کنیم. چرا دوستان در برابر این سوال به حق که در راستای اصلاح امور است، گارد می‌گیرند!

تقی‌پور خطاب به اعضای شورا گفت: اجازه دهید شهردار همین‌جا اعلام کنند که از سوی چه کسانی تحت فشار هستند!

سعید نیکوخصلت دیگر عضو شورای شهر نیز با بیان اینکه من فضای موجود را رو به جلو می‌بینم، گفت: این فرآیند ما را به سمت قانون‌مداری می‌برد پس این اتفاق خوب را به جدال تبدیل نکنیم.

نیکوخصلت ادامه داد: آقای شهردار هم از پاسخگویی استقبال می‌کنند و آمادگی دارند اگر انحرافی اتفاق افتاده است، آن را اصلاح کنند. اما کاش دوستان اجازه دهند که جزئیات در خارج از صحن دنبال شود و موضوعات اساسی از جمله تعرفه، بودجه و ... در این روزها سهم بیشتری از صحن را به خود اختصاص دهند.

در ادامه شهردار که بار دیگر فرصت سخن گفتن پیدا کرده بود، ضمن اعلام آمادگی مجدد برای پاسخگویی به همه سوالات عنوان کرد: تا به امروز که در روزهای منتهی به آخر سال قرار داریم، هنوز جلد تعرفه عوارض محلی در شورای شهر گشوده نشده است!

وی ادامه داد: شأن شورای شهر و شهردار تبریز این نیست که دریافتی نیروها را در سازمان ورزش زیرنظر بگیرد! این موضوع فرآیند خاص خود را دارد و اگر موضوعی به بنده منعکس شود آن را از طریق بازرسی دنبال می‌کنم.

شهین باهر ادامه داد: به‌خدا قسم در این شورا و شهرداری کارهای بسیار مهم‌تری داریم. ما دنبال این هستیم که شهر را سر پا نگه داریم اما در عین حال با تمام احترام آمادگی دارم تا هر زمانی که شورای شهر بخواهد، اینجا بنشینم و به سوال‌ها پاسخ دهم!

پس از این سخنان و در حالی که قلیزاده تاکید داشت از پاسخ شهردار به سوالاتش قانع نشده است، اکبرنژاد، رئیس شورای شهر از وی خواست تا به دلیل ضیق زمانی برای بررسی لایحه تعرفه عوارض محلی، از پیگیری سوال انصراف دهد.

اکبرنژاد گفت: بنده آقای قلیزاده را به خوبی می‌شناسم و می‌دانم که وقتی ایشان موضوعی را مطرح می‌کنند، مو لای درز این مطلب نمی‌رود اما به جهت اصلاح امور و ارائه فرصت به شهردار برای اصلاح این نارسایی‌ها از ایشان می‌خواهم تا از ادامه سوال صرف نظر کنند.

رئیس شورای شهر اظهار امیدواری کرد که شهردار هم با لحاظ این سوال‌ها و دغدغه‌ها، فشارهای بیرونی را کنار زده و موضوع اصلاح ساختار را با جدیت دنبال کند.

قلیزاده در سخنان تکمیلی خود خاطرنشان ساخت: بنده لیست 200 نفره‌ای را در اختیار دارم که نشان می‌دهد این افراد در دوره آقای شهین‌باهر جذب شهرداری شده‌اند بارها به صورت حضوری موضوع را با ایشان در میان گذاشته‌ام اما همه این صحبت‌ها در نهایت به توهین به بنده از سوی شهردار منتهی شد. با این وجود برای اینکه بار تاخیر تعرفه عوارض محلی به دوش بنده نیافتد، موضوع سوال را متوقف و مسائل را یک بار دیگر به صورت مستند به شهردار ارائه می‌کنم اما در صورت عدم ترتیب اثر، باز هم آن را دنبال خواهم کرد.

شورای شهر در حالی که می‌رفت تا بار دیگر متشنج شود، در نهایت با ذکر صلوات به موضوع سوال از شهردار پایان داد.

در نشست این هفته شورای شهر همچنین موضوع ساماندهی مزار شهدا در منطقه ستارخان مطرح شد. گفته می‌شود همه جوازهای قانونی و شرعی در این خصوص صادر شده است اما اداره‌کل اوقاف برای این منظور همکاری لازم را ندارد. رئیس شورای شهر وعده داد این موضوع در حضور مدیران اوقاف و هیات امنای این مزار مطرح و چاره‌اندیشی خواهد شد.

در این نشست همچنین عبدالله تقی‌پور به نمایندگی از شورا به عضویت هیات حل اختلاف با پیمانکاران انتخاب شد.

در پایان پس از ادای توضیحات عباس خراسانی، معاون مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری آذربایجان‌شرقی در خصوص چارچوب تعرفه عوارض محلی سال 1398 ، شورای شهر ادامه بررسی این لایحه را به نشست روز سه‌شنبه خود موکول کرد.

انتهای پیام/60001/س

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول