اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  سایر حوزه ها

سعدالله زارعی

عدم تأثیرخروج آمریکا از سوریه

تحلیلگر مسائل بین‌الملل می‌گوید خروج نظامیان آمریکایی تأثیری بر معادله سیاسی سوریه ندارد، چراکه واشنگتن همین حالا هم نقشی در این فرآیند ندارد.

عدم تأثیرخروج آمریکا از سوریه

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، دولت آمریکا روز چهارشنبه رسما اعلام کرد که قصد دارد ظرف ۲ تا ۳ ماه آینده تمام نیروهای نظامی خود را از سوریه خارج کند.

«سعدالله زارعی» تحلیلگر مسائل بین‌الملل در مورد این تصمیم نوشت:

آمریکایی‌ها در سوریه حدود ۳۰۰۰ نیروی نظامی دارند که به قاعده ارتش آمریکا می‌شود ۱۰۰۰ نیروی رزمی و ۲۰۰۰ نیروی پشتیبان. از نظر حجمی، آمریکا در مقایسه با دیگران کمترین نیروی نظامی را در سوریه دارد که همه در منطقه شرق سوریه و در حدود هشت مقر اسکان یافته اند بیشترین نیرویشان هم در شمال رقه قرار دارند.

آمریکا در سوریه زیر پای محکمی ندارد به این معنا که متحد بومی قابلی ندارد. این نیروها همزمان از سوی چندین گروه تهدید می‌شوند و عزم ارتش سوریه برای پاکسازی ادلب، شرایط استقراری آنان را دشوارتر هم می‌کند، از این رو به نفعشان است که محیط پر تهدید سوریه را آبرومندانه ترک کنند. ترک سوریه از سوی نظامیان آمریکایی تاثیری بر معادله نظامی در این کشور ندارد، کما اینکه به دلیل عدم حضور آمریکا در فرایند سیاسی سوریه، این خروج تاثیری در معادله سیاسی سوریه هم ندارد. فقط کار ترکیه را سخت‌تر می‌کند چرا که با خروج آمریکا، ترکیه تنها کشوری می‌شود که حضور نظامی‌اش غیرقانونی تلقی می‌شود. این حضور نیز از سوی نیروهای مختلف مستقر در سوریه تحمل نخواهد شد و لذا می‌توان گفت طی ماه‌های آینده نظامیان ترکیه نیز از سوریه خواهند رفت.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول