اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  آمریکا، اروپا

حزب محافظه‌کار انگلیس، صلاحیت «ترزا می» را به رأی می‌گذارد

حزب محافظه‌کار انگلیس امروز صلاحیت نخست‌وزیر این کشور را به رأی می‌گذارد. «ترزا می» نیز گفته است که آمادگی دارد تا استدلال‌های خود را برای باقی ماندن در این جایگاه با قانونگذاران انگلیس به اشتراک بگذارد.

حزب محافظه‌کار انگلیس، صلاحیت «ترزا می» را به رأی می‌گذارد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، اعضای حزب محافظه‌کار انگلیس امروز در خصوص صلاحیت «ترزا می» برای ادامه رهبری بر این حزب رأی‌گیری می‌کنند. چنانچه نتیجه این رأی‌گیری به نفع خانم «می» نباشد، وی باید از سمت نخست‌وزیری نیز کناره‌گیری کند.

بنا بر گزارش «پالتیکو»، «گراهام بردی» رئیس کمیته ۱۹۲۲ حزب محافظه‌کار انگلیس تأیید کرد که ۴۸ نامه لازم برای به جریان افتادن رأی‌گیری دریافت شده است و این رأی‌گیری اواخر امروز (چهارشنبه) انجام خواهد گرفت.

بر اساس این گزارش، برای انجام رأی‌گیری عدم اعتماد، باید حداقل ۱۵ درصد از اعضای حزب درخواست خود را ارائه دهند. این رأی‌گیری امروز ساعت ۶ تا ۸ عصر انجام خواهد گرفت.

چنانچه در رأی‌گیری امروز، اوضاع به نفع ترزا می پیش برود، و از این آزمون سربلند بیرون بیاید، در این صورت دیگر اعضای حزب محافظه‌کار نمی‌توانند تا حداقل یک سال آینده، رهبری وی را به چالش بکشند.

اما در صورتی که آراء در جلسه امروز رأی گیری علیه وی باشد، ترزا می باید کناره‌گیری کند و رهبر دیگری در هفته‌های آتی به جای وی انتخاب شود.

نارضایتی قانونگذاران انگلیس از عملکرد ترزا می در جایگاه نخست‌وزیری به دنبال مطرح شدن برگزیت و روند مدیریت این مسئله در ماه‌های گذشته از جانب وی، شدت گرفته است.

شبکه «اسکای‌نیوز» انگلیس گزارش کرد که ترزا می امروز صبح بیانیه‌ای را بیرون ساختمان دفتر نخست‌وزیری قرائت خواهد کرد.

به گزارش مانیتورینگ بخش بین‌الملل خبرگزاری فارس، ترزا می حدود ساعت ۱۲:۱۵ ظهر به وقت تهران مقابل دفتر نخست‌وزیری پشت تریبون سخنرانی قرار گرفت و بیانیه‌ای را در این رابطه قرائت کرد.

وی یک بار دیگر تأکید کرد که برگزیت قابل دستیابی است و برای تحقق اهداف انگلیس ضروری است و عملی شدن آن آینده‌ای روشن‌ برای این کشور به ارمغان خواهد آورد.

می همچنین به دیدارهای اخیر خود با «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان و دیگر سران اتحادیه اروپا اشاره کرد و گفت که در این نشست‌ها تمام تلاشش را به کار گرفته تا نگرانی‌های آنها در خصوص اجرای برگزیت را برطرف کند.

نخست‌وزیر انگلیس علاوه بر این گفت که قرار بود عصر امروز به منظور ادامه گفت‌وگوها در این خصوص، سفری به دوبلین داشته باشد، اما با مطرح شدن موضوع رأی عدم اعتماد در پارلمان انگلیس، در لندن خواهد ماند تا استدلال‌های خود برای باقی ماندن در جایگاه نخست‌وزیری انگلیس را در پارلمان عنوان کند.

وی ادامه داد: «تغییر رهبری حزب محافظه‌کار در این زمان، کشور انگلیس را با خطراتی روبرو خواهد کرد و عدم قطعیتی در جامعه بوجود خواهد آورد که قادر به مدیریت آن در این برهه از زمان نخواهیم بود».

می افزود: «رهبر جدید نیز قبل از ۲۱ ژانویه که ضرب‌العجل قانونی است روی کار نخواهد آمد. بنابراین برگزاری انتخابات برای تعیین رهبری حزب، این خطر را به همراه خواهد داشت که کنترل مذاکرات در خصوص برگزیت را به نمایندگان مخالف تقدیم کند... علاوه بر این، تغییر رهبری حزب نخواهد توانست اصول مذاکرات درباره برگزیت را عوض کند».

نخست‌وزیر انگلیس همچنین تأکید کرد که تغییر رهبر حزب محافظه‌کار در این زمان، به ضرر منافع ملی انگلیس خواهد بود و صرفا منافع «جرمی کوربین» رئیس حزب کارگر انگلیس را تأمین خواهد کرد.

وی تصریح کرد: «مردم انگلیس از ما می‌خواهند که این مسیر را ادامه دهیم. آنها از ما می‌خواهند تا روی مسائل دیگری که برای آنها حیاتی است نیز تمرکز کنیم، اقتصادی قدرتمندتر بسازیم و خدمات رفاهی بهتری ارائه دهیم، اینها اولویت اصلی مردم است و باید اولویت حزب محافظه‌کار نیز باشد».

می ادامه داد: «ما باید به نتیجه همه‌پرسی انجام گرفته متعهد باشیم و قدر فرصت‌هایی که وجود دارد را بدانیم... حزب محافظه‌کار نباید مسائل را به صورت انفرادی نگاه کند. ما حزب همه ملت انگلیس هستیم.»

وی در پایان به دستورکاری که در نخستین سخنرانی خود به عنوان نخست‌وزیر انگلیس مشخص کرده بود، اشاره کرد و گفت: «به ثمر نشاندن برگزیتی که مردم انگلیس به آن رأی داده‌اند و ایجاد کشوری برای همه مردم، مواردی بود که من تمام وقتم را از زمانی که نخست‌وزیر شدم، بی‌مضایقه برای آن صرف کرده‌ام و ایستاده‌ام تا این کار را به اتمام برسانم».

واژه برگزیت، کوتاه شده عبارت انگلیسی خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا است (Britain exits the EU). در واقع فرآیند برگزیت، خارج شدن بریتانیا (انگلیس، اسکاتلند، ولز و ایرلندشمالی) از اتحادیه‌ایست که قواعد تجاری، سیاسی و قضایی کشورهای عضو را رقم می‌زند.

بریتانیا اولین کشور عضو این اتحادیه است که قصد خروج از آن را دارد. از این رو فرآیند خروجش با پیچیدگی‌هایی مواجه شده و دارای مولفه‌های متعددی است.

سران کشورهای اتحادیه اروپا هفته گذشته در نشستی در بروکسل پیش‌نویس توافق‌نامه خروج انگلیس از این اتحادیه را تصویب کردند. خروج نهایی هنوز برای اجرا شدن به موافقت پارلمان انگلیس نیاز دارد.

انتهای پیام/ق

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول