اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری جهان

با همکاری دانشمند ایرانی محقق شد

ساخت بیوسنسوری برای تشخیص باکتری‌ها در کوتاه‌ترین مدت

دانشمندان دانشگاه «کلگری» با همکاری یک دانشمند ایرانی موفق به ساخت بیوسنسوری برای تشخیص باکتری‌ها در کوتاه‌ترین مدت شدند.

ساخت بیوسنسوری برای تشخیص باکتری‌ها در کوتاه‌ترین مدت

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، تشخیص باکتری‌های مضر از نمونه‌های بیولوژیکی بیمار معمولا 2 تا 5 روز طول می‌کشد و ممکن است در طول این مدت عفونت‌ها بدتر شوند. به همین منظور یک حسگر زیستی (بیوسنسور) ساخته شد که قادر به بررسی نمونه‌ها در کمترین زمان است.

براساس گزارش «نیواطلس»، محمدحسین ظریفی استادیار دانشگاه «بریتیش کلمبیا کانادا» با همکاری دیگر دانشمندان از دانشگاه «کلگری» موفق به ساخت این دستگاه ارزان‌قیمت شدند.

این حسگر یک سیگنال ریزموج 2.5 گیگاهرتزی را به نمونه مایع زیستی ارسال می‌کند و با تجزیه و تحلیل تغییرات دامنه‌های رزونانس و فرکانس سیگنال، قادر به تشخیص هر گونه باکتری و اندازه‌گیری غلظت آنها در نمونه است.

گفتنی است؛ هنگامی که حسگر بر روی نمونه‌های حاوی باکتری اشریشیا کلی (E. coli) در سطوح pH مختلف آزمایش شد، نتایج دقیقی را در کوتاه‌ترین زمان تولید کرد.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول