اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

جامعه  /  زنان و جوانان

جنگ جهانی جمعیت یک جنگ ترکیبی است/ جای خالی تئوری جمعیت از منظر قرآنی

عباسی جنگ جهانی جمعیت را یک جنگ ترکیبی خواند و گفت: برای گذر از این بحران باید کیفیت و کمیت جمعیت را به صورت توامان افزایش دهیم.

جنگ جهانی جمعیت یک جنگ ترکیبی است/ جای خالی تئوری جمعیت از منظر قرآنی

به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس، حسن عباسی رییس اندیشکده یقین و  کارشناس مسائل استراتژیک در همایش تخصصی جنگ جهانی جمعیت با یاداوری هولوکاست جمعیتی ایرانیان در جریان جنگ جهانی اول اظهار داشت: در این جنایت عظیم حدود ۱۰ میلیون نفر ایرانی از بین رفته اند.

وی افزود: بی بی سی اخیرا برای سرپوش گذاشتن به این جنایت آنرا منتسب به ویروس انفلوانزا دانسته است.

عباسی گفت: سال گذشته در همین روزها ترزامی نخست وزیر بریتانیا شخصی را به عنوان وزیر تنهایی منصوب کرد چراکه ۹ و نیم میلیون نفر از جمعیت  بریتانیا تنها زندگی می کنند.

وی وقوع انقلاب جنسی در بازه ۱۹۵۰ را موجب فروپاشی خانواده در غرب عنوان کرد و گفت: در فقدان وجود خانواده مساله وزارت تنهایی مطرح شده است.

عباسی با اشاره به مستند زمین که بازه زمانی ۲۰۰۹ تا ۲۱۰۰ را مورد بررسی قرار می دهد ابراز داشت: بنابر پیش بینی ها جمعیت جهان به ۱۰ میلیارد  در ۲۰۳۰ افزایش می یابد اما زمین برای ۳.۵ میلیارد نفر امکان تامین غذایی دارد.

وی ادامه داد: پس با این پیش فرض وقوع جنگ جهانی جمعیت با شیوع بیماری ها، ترویج روش تغذیه غلط و عقیم سازی و نازایی دختران و...‌ قابل باور است.

عباسی با بیان اینکه گزارش های منتشرشده از دست رفتن ۴۰درصد قدرت باروری مردان امریکایی را نشان می‌دهد بیان داشت: سبک زندگی، تحریک کاذب اشتهای جنسی از دلایل این کاهش سطح باروری عنوان شده است.

وی با تاکید بر اینکه کمیت جمعیت نسبت به کیفیت از جمله عناصر قدرت ملی در نظام سکولار است گفت: ۱۶ میلیون یهودی در جهان امروز ۷ جمعیت میلیاردی را با همین تفکر اداره می کنند.

عباسی با اشاره به نمونه قرآنی همچون قوم لوط، قوم صالح و نوح  که به لحاظ کیفی از جمعیت قابل توجهی برخوردار بودند گفت: این اقوام از لحاظ اخلاقی و اعتقادی فاسد بودند و خداوند آنان را نابود کرد.

وی افزود: مبنای تفکر غیر سکولار و قرآنی از جمعیت این است که به کیفیت جمعیت در کنار کمیت توجه شود.

این کارشناس مسائل استراتژیک تقدیم ۲۲۰ هزار شهید مدافع حرم را نمونه کیفی جمعیت دانست که در طول تاریخ اسلام نمونه آن وجود نداشته و ابراز داشت: جنگ جهانی در حوزه جمعیت ترکیبی است.

عباسی عامل اصلی مشکلات جمعیتی در ایران  را بر هم خوردن توازن در ازدواج و مساله کفویت عنوان کرد و گفت: این مساله با افزایش تعداد دختران در سطح تحصیلات دانشگاهی از سال ۱۳۷۹ قوت گرفت تا جایی که امروز ۶۰ درصد از آمار دانشجویان را دختران تشکیل می دهند.

وی خاطر نشان کرد: تابه حال از کیفیت بخشی به جمعیت کشور غافل بوده ایم و انرا جدی نگرفته ایم.

عباسی از جای خالی تئوری جمعیت از منظر قرانی گلایه کرد.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول