اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر:

تولید مواد مخدر افغانستان ۵۰ برابر شده/ ۱۵۶ هزار نفر؛ تعداد زنان معتاد در کشور

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: تولید مواد مخدر در افغانستان در یک دهه اخیر ۵۰ برابر شده و تولید مواد مخدر در این کشور از ۲۰۰ تن به ۱۰ هزار تن رسیده است.

تولید مواد مخدر افغانستان ۵۰ برابر شده/ ۱۵۶ هزار نفر؛ تعداد زنان معتاد در کشور

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، سردار اسکندر مومنی ظهر امروز در دیدار با آیت‌الله اعرافی با اشاره به وضعیت نامطلوب مصرف مواد مخدر در ایران اظهار کرد: البته کشورهای دیگر در خصوص ارائه اطلاعات دقیق در این خصوص کوتاهی می‌کنند.

وی ادامه داد: تولید مواد مخدر در افغانستان در یک دهه اخیر 50 برابر شده و تولید مواد مخدر در این کشور از 200 تن به 10 هزار تن رسیده است و ایران در مسیر ترانزیتی قاچاق مواد مخدر از افغانستان به کشورهای دیگر جهان قرار دارد.

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: باید از همه ظرفیت‌های کشور برای مبارزه با مواد مخدر استفاده شود، هزینه مستقیمی که مواد مخدر به کشورمان تحمیل می‌کند، 199 هزار میلیارد تومان است.

مومنی با اشاره به آمار معتادان به مواد مخدر در ایران اظهار کرد: برآورد می‌کنیم که دو میلیون و 800 هزار نفر در کشورمان به مواد مخدر اعتیاد داشته باشند، فرهنگ سازی و پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر جزو اولویت‌های بلند ستاد مبارزه با مواد مخدر است.

وی ادامه داد: تنها حاکمیت و دولت وظیفه مقابله با مواد مخدر را ندارند، خانواده‌ها و همه نهادها و ارگان‌ها به خصوص آموزش و پرورش در این زمینه وظیفه دارند، باید به دنبال استفاده از مبلغان دینی برای پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر باشیم.

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: کشورمان در زمینه مبارزه با مواد مخدر هزینه‌های سنگین مادی و معنوی پرداخت کرده است و ایران در این راه هزاران شهید و جانباز تقدیم کرده است.

مومنی جامعه را نسبت به مساله اعتیاد حساس دانست و تصریح کرد: بیشترین دغدغه و نگرانی مردم براساس نظرسنجی‌ها مربوط به اعتیاد است، البته این ادعا که سن اعتیاد در کشور به 13 سال رسیده، درست نیست، میانگین سن اعتیاد در کشورمان بین 24 سال و 25 سال است.

وی ادامه داد: براساس برآوردها تعداد معتادان مستمر کشورمان در سال 1404 به بیش از سه میلیون نفر می‌رسد که این مساله نگران کننده است.

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: روند ورود زنان و دختران به چرخه اعتیاد رو به رشد است و اکنون 156 هزار زن معتاد در کشور داریم.

مومنی سن اعتیاد به کشور را رو به کاهش دانست و تصریح کرد: هم اکنون 58 درصد از مصرف کنندگان مواد مخدر در ایران زیر 34 سال سن دارند، خانواده‌ها نسبت به اعتیاد فقر اطلاعاتی دارند و باید اطلاع رسانی جدی به آن‌ها در این خصوص صورت بگیرد. 55 درصد خانواده‌های معتادان پس از سه سال از اعتیاد فرزندانشان مطلع می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: پلیس برای انعقاد تفاهم نامه با حوزه علمیه برای فرهنگ سازی در زمینه مبارزه با مواد مخدر آماده است و پلیس دست یاری را در این خصوص به سمت نهادهای حوزوی دراز می‌کند.

انتهای پیام/الف

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول