اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  غرب آسیا

نقش ترکیه در درگیری‌های اخیر تروریست‌ها در غرب حلب چیست؟

گروه‌های تروریستی «جبهه النصره و نورالدین الزنکی» اخیرا در غرب استان حلب با هم درگیر شدند که به کشته شدن شمار زیادی از عناصر دو طرف منجر شد، ولی ترکیه بر خلاف گذشته، در قبال این درگیری‌ها موضع بی‌طرفانه‌ داشت.

نقش ترکیه در درگیری‌های اخیر تروریست‌ها در غرب حلب چیست؟

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، ریف غربی حلب در شمال غرب سوریه، با حملات و عملیات گروه‌های تروریستی «جبهه النصره» و «نورالدین الزنکی» بار دیگر در صدر اخبار تحولات میدانی بحران این کشور قرار گرفته است.

طی 24 ساعت گذشته درگیری‌های شدیدی بین النصره و الزنکی در غرب حلب گزارش شده است که بر اثر آن شمار زیادی از طرفین کشته شده‌اند.

منابع محلی حاضر در غرب حلب اعلام کردند که توافق جدیدی بین عناصر تروریستی برای پایان دادن به این درگیری امضا شده است.

یک منبع آگاه سوری که از رخدادهای غرب حلب اطلاع داشت به پایگاه خبری «العهد» لبنان گفت که این دور از درگیری داخلی فیما بین تروریست‌ها، ناشی از «پس‌لرزه‌های توافق ادلب بود که بین روسیه و ترکیه امضا شد».

اما از نتایج این درگیری‌ها گفته می‌شود که علاوه بر کشته شدن عناصر تروریستی راههای «الأتارب – کفرنوران» و «أورم الصغرى – کفر حلب» که به شهرک تفتناز در ریف ادلب منتهی می‌شود، بسته شده است.

این منبع در ادامه درباره پس لرزه‌های توافق ادلب تأکید کرد که النصره و گروههای همپیمانش توافق ادلب را نپیذیرفتند، ولی الزنکی که خود، بخشی از ائتلاف تروریستی «الجبهه الوطنیه للتحریر» به شمار می‌رود، روند خروج سلاح سنگین خود از منطقه «عاری از سلاح» را آغاز کرده است.

به گفته این منبع، ترکیه از دشمنی دیرینه این دو گروه نهایت استفاده را بُرد؛ به گونه‌ای که الزنکی را تشویق کرد که به مناطق تحت اشغال النصره در غرب حلب حمله و شماری از سرکرد‌ه‌های النصره را بازداشت کند که مخالف این توافق هستند.

وی اظهار داشت که «دخالت ترکیه در این مسئله از خلال موضع بی‌طرفانه‌اش در قبال این درگیری مشخص است. زیرا الزنکی در برابر النصره که این توافق را نپذیرفت پیشروی کرده بود و بدون اینکه آنکارا حرکتی کند، [الزنکی] دهها تروریست [وابسته به النصره] را کشت و بازداشت کرد».

این منبع در پایان اظهارات خود اعلام کرد که ترکیه در تلاش است از همه برگ‌های خود استفاده کند تا منطقه عاری از سلاح پیش از موعد معین (15 ماه جاری میلادی)  ایجاد شود؛ زیرا می‌داند که این بار نیرنگ بی‌فایده است «و در صورت عدم پایبندی به تعهدات خود در توافق سوچی، راهکار نظامی تنها راه مقابله با گروههای تروریستی حاضر در ادلب خواهد بود و ارتش سوریه نیز عملیات نظامی خود را آغاز خواهد کرد. تأکیدهای روسیه مبنی بر ایکه توافق ادلب موقت است، نشانگر همین مسئله است و برای اعمال فشار به ترکیه است تا پایبندی بیشتری به تعهدات خود داشته باشد.

رجب طیب اردوغان و ولادیمیر پوتین رؤسای جمهور ترکیه و روسیه چندی پیش از حصول توافق ادلب خبر دادند و بر اساس آن تروریستها باید سلاح سنگین خود را از این منطقه خارج کنند و در مراحل بعدی نهادهای دولتی سوریه فعالیت خود را از سر بگیرند.

انتهای پیام/ص

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول