اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری ایران

دفتر حمل و نقل هوشمند شریف به دنبال انعقاد ۳ قرارداد دیگر با بخش صنعت

مدیر دفتر حمل و نقل هوشمند شریف با بیان اینکه در این دفتر ۱۲ فارغ التحصیل این دانشگاه فعالیت می‌کنند گفت: این دفتر تا کنون یک قرارداد منعقد کرده و 3 قرارداد هم در شرف امضا در قالب قراردادهای ارتباط با صنعت دارد.

دفتر حمل و نقل هوشمند شریف به دنبال انعقاد ۳ قرارداد دیگر با بخش صنعت

به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از دانشگاه صنعتی شریف، امیر صمیمی عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی عمران و مدیر دفتر حمل و نقل هوشمند شریف گفت: سیستم های هوشمند حمل و نقل به سیستم های نوینی اطلاق می شوند که به کمک طیف وسیعی از تکنولوژی های مختلف و مفاهیم مهندسی ترافیک، راهکارهایی برای بهبود عملکرد طیفی از مسائل حمل و نقل را فراهم می کنند.

وی افزود: امروزه که در عصر انفجار اطلاعات هستیم، دسترسی به داده های انبوه، امری بسیار ساده‌تر است و با کمک اینترنت اشیا و داده‌های جمع‌شده خودکار می‌توان به داده‌های انبوه دست یافت. هدف اصلی دفتر حمل و نقل هوشمند شریف استفاده از این داده‌ها، جهت حل و بهبود مسائل حمل و نقل می‌باشد.

عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی عمران دانشگاه شریف خاطرنشان کرد: این دفتر از زمستان 1396 فعالیت خود را در مجتمع خدمات فناوری دانشگاه صنعتی شریف آغاز نموده و بیش از 12 فارغ التحصیل و دانشجو در حال انجام تحقیق و پژوهش در این واحد هستند و این دفتر تا کنون یک قرارداد منعقد شده و سه قرارداد در شرف امضا در قالب قراردادهای ارتباط با صنعت دارد.

صمیمی در ادامه به بیان حوزه های مختلف فعالیت و خدمات این دفتر پرداخت و در این خصوص گفت: مدیریت عملکرد ناوگان حمل و نقل، مدیریت ناوگان ترانزیت در کشور، مدیریت و بهینه سازی جریان ترافیک، مدیریت اخذ الکترونیکی عوارض، هزینه پارکینگ، مدیریت سامانه‌های حمل و نقل همگانی، مدیریت هوشمند و یکپارچه سامانه‌های حمل و نقل از جمله حوزه هایی است که در این دفتر مورد بررسی و پژوهش قرار می گیرد.
این استاد دانشگاه در خصوص پروژه های فعلی دفتر حمل و نقل هوشمند شریف گفت: تیم ما در حال حاضر بر روی 2 پروژه «تشخیص مد سفر و تشخیص رفتار رانندگی» و «ایجاد قراردادهای هوشمند» متمرکز است. 

وی افزود: تشخیص مد سفر و تشخیص رفتار رانندگی، دو حوزه نوین در حمل و نقل هوشمند هستند که با استفاده از حسگرهای گوشی‌های هوشمند مانند شتاب سنج، ژیروسکوپ، قطب نما، بردار جهت و ... و همچنین مختصات جغرافیایی حاصل از مکان‌یاب، به دنبال تشخیص شیوه سفر یا نوع وسیله نقلیه (مانند سواری شخصی، اتوبوس، مترو، پیاده، دوچرخه) و تشخیص رفتار رانندگی (مانند حرکات مارپیچ، ترمز ناگهانی، رانندگی پرخطر) می باشند. پیدا کردن الگوریتم ها و رسیدن به مدل های مناسب از چشم انداز های آتی دفتر حمل و نقل هوشمند شریف در این زمینه هستند.

مدیر دفتر حمل و نقل هوشمند شریف در خصوص «ایجاد قراردادهای هوشمند» نیز گفت: با توجه به اطلاعاتی که از حسگرهای گوشی های هوشمند رانندگان سرویس مدارس به دست می آید و مدل هایی که برای تشخیص رفتار رانندگی آنان وجود دارد، می توان یک سیستم امتیازدهی برای رانندگان به وجود آورد، که ایشان را بر اساس ویژگی هایی چون ایمنی، نظم و پایش پذیری رتبه بندی می کند. با توجه به این رتبه بندی و بر اساس مبانی نظریه قراردادها، یک سیستم ارزش گذاری هوشمند برای عقد قرارداد با رانندگان تعریف می شود. این سیستم ارزش گذاری، پس از طراحی، به بخش های دیگر حمل و نقل مانند تاکسیرانی، اتوبوسرانی، ناوگان حمل و نقل شرکت ها قابل تعمیم است.

انتهای پیام/ 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول