اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  آموزش

غلامی مطرح کرد

انتقاد از عدم نقش پررنگ اعضای هیأت علمی در فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه‌/ تزریق امید فضای دانشجویی را متحول می‌کند

وزیر علوم با بیان اینکه متأسفانه اعضای هیأت علمی در فعالیت‌های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌ها حضور جدی ندارند، گفت: می‌توان از انرژی اساتید جوان در این بخش استفاده ویژه‌ای کرد.

انتقاد از عدم نقش پررنگ اعضای هیأت علمی در فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه‌/ تزریق امید فضای دانشجویی را متحول می‌کند

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در شصت و دومین گردهمایی معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور که صبح امروز در دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: تقارن این جلسه با حکم روز گذشته مقام معظم رهبری برای انتصاب حجت‌الاسلام رستمی به عنوان مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها را به فال نیک می‌گیریم و با توجه به اینکه وی عضو هیأت علمی دانشگاه است و شناخت مناسبی از ایشان دارند، قطعا تغییرات اساسی و خوبی را در نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه ها ایجاد خواهد شد. 

وی افزود: هر چند که حجت‌الاسلام محمدیان پوشش خوبی را در تمامی دانشگاه‌های کشور در خصوص فعالیت‌های نهادهای نمایندگی ولی فقیه داشته‌اند، اما امیدوارم این امر در دوران مدیریت جدید هم مستمر بوده و به فعالیت‌های فرهنگی نگاه ویژه‌ای صورت گیرد. 

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خاطرنشان کرد:‌ فضای دانشگاه‌ها در سال گذشته آرام و بانشاط بود چرا که در تشکل‌های دانشجویی، کانون‌ها و انجمن‌ها فعالیت‌های جامع و گسترده‌ای داشتند و امیدوارم امسال هم این فعالیت‌ها با حمایت‌های لازم توسعه پیدا کند. 

وی گفت: حمایت از فعالیت‌های دانشجویی یکی از دستورالعمل‌های سال جاری به مدیران دانشگاه‌هاست.

وی با انتقاد از عدم حضور جدی اعضای هیأت علمی دانشگا‌ه‌ها در فعالیت‌های فرهنگی و دانشجویی گفت:‌ متأسفانه اساتید دانشگاهی حضور جدی و پررنگی را در این فعالیت‌ها ندارند در حالی که بخش زیادی از اساتید جوان هستند و می‌توانند کمک‌حال دانشگاه‌ها باشند.

غلامی گفت:‌ می‌توان باید و نبایدهای ظریفی را در مسائل فرهنگی با اساتید دانشگاه به ویژه آنها که تجارب بیشتری دارند در میان گذاشته و در تصمیم‌گیری‌ها از آن استفاده کرد، لذا به این امر توصیه و تأکید ویژه‌ای دارم. 

وی گفت: می‌توان از ظرفیت کارمندان دانشگاه‌ها در کانون‌های دانشجویی و انجمن‌ها استفاده بیشتری کرد و چون آنها بدنه خدمات‌دهی به دانشجویان محسوب می‌شوند، باید ظرافت‌های لازم را در کار آنها دیده و ارزیابی مناسبی از این سرویس‌دهی صورت گرفته و برخی امورات اصلاح شود. 

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: ‌اگر هدف اصلی دانشگاه‌ها را تربیت نسل آینده کشور بدانیم، این امر مهم‌تر از موضوعات آموزشی تلقی خواهد شد. 

وی گفت: سازمان امور دانشجویان باید حضور جدی‌تری در کنار دانشجویان داشته و باید خدمات مختلف صورت‌گرفته به دانشجویان را از خدمات عادی دانشجویی، خوابگاهی و سراها جدا دانست، ضمن اینکه تلاش‌های معاونین فرهنگی - اجتماعی و دانشجویی باید یکپارچه‌سازی شود. 

غلامی خاطرنشان کرد:‌ با آنکه خدمات بسیار خوبی در سالهای اخیر در بخش سراهای دانشجویی صورت گرفته است ولی نباید فقط خود را معطوف به بیان این خدمات کنیم. 

وی گفت:‌ شرایط سال جاری می‌طلبد که با دقت و همکاری بیشتری توأم با ارتباطات منظم دانشگاه ها با سازمان امور دانشجویان همکاری داشته و موضوعات خدمات دانشجویی و افزایش کیفیت غذاها و خوابگاه‌ها و سراهای دانشجویی را گسترده‌تر کرد. 

غلامی خاطرنشان کرد: در شروع سال تحصیلی باید به دانشجویان ورودی جدید، آنها را با همه خدمات و سرویس‌های دانشجویی آشنا کرد و اساتید دانشگاه می‌توانند در آغاز هر کلاس جدید، این خدمات را به دانشجویان اعلام کنند. 

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پایان گفت: اگر امید و امیدواری به آینده به دانشجویان تزریق شود، نگرانی آنها را کاهش داده و منجر به افزایش کیفیت دانشجویان شده و فضای جدیدی در آموزش و تحقیقات کشور ایجاد خواهد شد. 

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول