اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  صنفی فرهنگی

محبوبی اعلام کرد

وضعیت سرمایه اجتماعی کشور رضایت‌بخش نیست و دانشگاه‌ها به ما کمک کنند

معاون مرکز امور اجتماعی وزارت کشور با بیان اینکه وضعیت سرمایه اجتماعی کشور رضایت‌بخش نیست، از دانشگاه‌ها خواست در این زمینه کمک کنند.

وضعیت سرمایه اجتماعی کشور رضایت‌بخش نیست و دانشگاه‌ها به ما کمک کنند

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، رضا محبوبی مشاور وزیر کشور و معاون مرکز امور اجتماعی این وزارتخانه در پنجاه و یکمین گردهمایی معاونان فرهنگی - اجتماعی دانشگاه‌های سراسر کشور که در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، گفت: تاکنون ۶ جلسه درباره بررسی آسیب‌های اجتماعی کشور در محضر رهبر معظم انقلاب برگزار شده و قرار است آبان‌ماه سال جاری جلسه هفتم برگزار شود. 

وی افزود: وزارت کشور می‌کوشد از ظرفیت فرهنگی - اجتماعی دانشگاه‌ها برای بهبود شرایط کشور استفاده کند. 

وی با اشاره به تعدادی آمار که در گزارشات اخیر بررسی آسیب‌های اجتماعی در محضر رهبر معظم انقلاب ارائه شده است، تصریح کرد: در این گزارش به صراحت آمده است که ۱۱ میلیون حاشیه‌نشین در کشور وجود دارد و ۳ میلیون معتاد و ۳ میلیون زن سرپرست خانوار در کشور داریم، ضمن اینکه ۸۰۰ هزار پرونده قضایی ناشی از خشونت و ۶۰۰ هزار ورودی زندان‌ها که ۲۰۰ هزار نفر از آنها رسوب و در آنجا می‌مانند، بخشی از آسیب‌های اجتماعی است که کشور را در شرایطی خاص قرار داده است. 

محبوبی تصریح کرد:‌ وضعیت اجتماعی کشور در شرایط فعلی رضایت‌بخش نیست، حتی در وضعیت هشدار و بحرانی قرار داریم، ضمن اینکه این وضعیت محصول این دولت و آن دولت نبوده، بلکه محصول هفتاد سال نظام برنامه‌ریزی است. 

مشاور وزیر کشور افزود:‌ باید پتانسیلی که می‌تواند منجر به ایجاد ثبات اجتماعی در کشور شود را پیدا کرده تا بتوانیم از شرایط بحرانی عبور کنیم. سکه رایج برای انسجام کشور در شرایط فعلی سرمایه اجتماعی است. 

وی با اشاره به اینکه دشمن جنگ روانی شدیدی را علیه جمهوری اسلامی ایران ایجاد کرده، افزود: وضع سرمایه اجتماعی کشور آن هم در بعد کلان در حال از بین رفتن است که بیشترین افت این سرمایه اجتماعی در سطح کلان بوده ولی در سطح میانی با اندکی بهبود مواجه هستیم. 

معاون مرکز امور اجتماعی وزارت کشور افزود: ارزیابی اخیری درباره سرمایه اجتماعی کشور از سه ماه اخیر انجام و قرار است در دو ماه آینده تدوین شود. 

وی گفت:‌ اگر به مردم بازنگشته و ظرفیت مردمی، تشکل‌ها و نهادهای مدنی استفاده نکنیم، هیچ راهی برای حل این مسئله پیش‌ روی ما نخواهد بود. 

مشاور وزیر کشور در پایان گفت:‌ روحانیت، اساتید دانشگاه و معلمین همچنان گروه مرجع مردمی شناخته می‌شوند و معاونین فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها در این زمینه می‌توانند کمک‌حال جدی ما باشند. 

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول