به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس و به نقل از دیلی میل، نتایج یک بررسی جدید نشان میدهد، مصرف روزانه 4 فنجان سبزیجات به مادران باردار کمک میکند تا علاوه بر اینکه خطر سرطان سینه را در خود دفع کنند، فرزندان دختر را نیز از خطر سرطان سینه حفظ کنند.
پژوهشگران به تازگی دریافتهاند، مصرف هویج تنها برای چشم ها مفید نیست و خوردن هویج می تواند تا 60 درصد خطر ابتلا به سرطان سینه در برخی انواع آن را کاهش دهد.
براساس تحقیقات هویج سرشار از بتاکاروتن است که می تواند به طور طبیعی نوعی اثر حفاظتی از بدن در مقابل بیماری ها و بویژه انواع سرطان ها داشته باشد.
کارشناسان دانشگاه ایالتی آلاباما در بیرمنگام میگویند: افزودن بذر به رژیمهای غذایی مادران باردار میتواند عامل اصلی در کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه باشد.
پژوهشگران اعتقاد دارند، مواد شیمیایی موجود در گیاهان میتواند به عنوان یک مکمل دارویی نقش به سزایی در جلوگیری از ابتلا به سرطان داشته باشد.
همچنین، در کلم بروکلی مواد شیمیایی بسیار مفیدی از جمله سولفورافن و ایندول وجود دارد که هر 2 در مهار سلول های سرطانی و از بین بردن زمینه مساعد برای رشد تومورها موثر هستند.
سرطان سینه یکی از شایعترین سرطانها در جهان است و هر ساله 11 هزار و 500 زن در انگلیس و 40 هزار زن در آمریکا در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست میدهند.
انتهای پیام/