اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

تعلیم و تربیت  /  دانشگاه

وزارت بهداشت انگلیس اعلام کرد

مرگ سالانه 10 جوان به علت آلرژی‌های غذایی

وزارت بهداشت انگلیس در تازه‌ترین آمار خود اعلام کرده است که سالانه دست کم 10 جوان به علت آلرژی‌های غذایی جان خود را از دست می‌دهند.

مرگ سالانه 10 جوان به علت آلرژی‌های غذایی

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس و به نقل از دیلی‌میل، وزارت بهداشت انگلیس در تازه‌ترین آمار خود اعلام کرده است: شمار افرادی که به دلیل آلرژی‌های غذایی در بیمارستان بستری می‌شوند، سالانه با بیش از 10 درصد افزایش مواجه است. 

براساس داده‌های موجود، در سال 2015، 4 هزار و 162 نفر و در سال 2016، 4 هزار و 673 نفر در اثر آلرژی‌های غذایی در شرایط بحرانی قرار گرفته و در بیمارستان بستری شدند. 

آمارهای رسمی بیمارستان‌های انگلیس حاکی از آن است، در سال 2017 بیش از 5 هزار و 350 نفر در اثر آلرژی‌های غذایی راهی بیمارستان شده و چند روزی بستری شدند؛ به عبارتی در هر روز حدود 15 نفر در بیمارستان‌ها بستری شدند. 

بررسی‌ها نشان داده است، آجیل، محصولات لبنی، تخم مرغ، گندم و ماهی بیشترین عامل آلرژی‌زا میان مردم انگلیس هستند؛ از طرفی شیوع مصرف محصولات لبنی منجر به افزایش قابل توجه تعداد بیماران شده است. 

وزارت بهداشت انگلیس با ارائه تازه‌ترین آمار منتشر شده، مدعی شده است، سالانه 10 نفر به علت آلرژی‌های غذایی جان خود را از دست می‌دهند و این درحالیست که اکثر آنها بین 20 تا 30 سال سن دارند. 

به گفته محققان، جوانان دهه 20، بیش از سایر گروه‌های سنّی در معرض مرگ در اثر آلرژی غذایی قرار دارند. 

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول