اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

فرهنگ  /  اندیشه

حجت‌الاسلام مختاری در اندونزی:

اخلاق نبوی پایه اصلی تمدن نوین اسلامی است

رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی در دانشگاه شریف هدایت‌الله اندونزی گفت: اخلاق پیامبر(ص) و دلسوزی ایشان نسبت به عموم مردم پایه‌ اصلی شکل‌گیری تمدن اسلامی است.

اخلاق نبوی پایه اصلی تمدن نوین اسلامی  است

به گزارش خبرگزاری فارس، «نشست علمی الزامات تمدن نوین‌اسلامی» از سوی دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه شریف هدایت‌الله اندونزی با همکاری دانشگاه مذاهب اسلامی و سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین مختاری رئیس دانشگاه و آخوند نوری‌زاد امام جمعه اهل سنت گنبدکاووس و شرکت هیأت تقریبی ایران برگزار شد.

حجت‌الاسلام مختاری رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی با بیان اینکه تمدن اسلامی بر پایه دو شاخصه مهم پیامبر عظیم الشان اسلام شکل گرفت، گفت: اولین شاخصه، اخلاق آن حضرت و دیگری دلسوزی ایشان نسبت به عموم مردم بود که پایه‌های اصلی شکل‌گیری تمدن اسلامی را تشکیل داد.

وی افزود: بنیانگذار تمدن اسلامی پیامبر مکرم اسلام است. چون دعوت پیامبر(ص) منطبق با فطرت بشر بوده و بنابراین این تمدن جهانی شد و همه از این آموزه‌های انسانی و اسلامی ایشان استقبال کردند که بعداً به صورت تمدن در آمد.

 

 

استاد سطوح عالی حوزه و دانشگاه بیان داشت: تمدن نوین اسلامی، پیشرفت همه جانبه بشر امروزی در سایه وحی و آموزه‌های دین مبین اسلام است و نگاهی که اسلام به انسان دارد در دو بعد و ساحت مادی و معنوی است و تمدن نوین اسلامی نیز نگاه همه جانبه به انسان دارد همانگونه که اسلام نگاه می‌کند، لذا تمدن اسلامی با تمدن غربی که نگاه مادی‌گری به انسان دارد متفاوت است.

اصلی‌ترین الزامات و مقدمات تمدن نوین اسلامی

وی در ادامه به الزامات و مقدمات تمدن نوین اسلامی اشاره کرد و ادامه داد: وحدت بین مسلمانان و احترام به مقدسات یکدیگر و تفسیر صحیح و برداشت‌های درست از متون دینی به عنوان اصلی‌ترین الزامات تمدن نوین اسلامی است.

حجت‌الاسلام مختاری یکی از رسالت‌ها و وظایف دانشگاه مذاهب اسلامی را ارائه تفسیر صحیح از متون دینی عنوان کرد و ابراز داشت: امروز وظیفه دانشگاهیان است که با تفاسیر و قرائت‌های غیرمنطقی و مخالف با آموزه‌های قرآنی مقابله کنند و تفسیر صحیح و درست از متون را ارائه کنند.

سپس آخوند عبدالباسط نوری‌زاد امام جمعه اهل سنت گنبد کاووس با اشاره به سهم جامعه اهل سنت ایران در شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی خاطرنشان کرد: با توجه به هدایت‌های مقام معظم رهبری در ایران، اهل سنت نیز دوشادوش برادران شیعه نقش مهمی در شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی دارند که مهم‌ترین رکن آن وحدت میان مسلمانان است و این را نصب‌العین برنامه‌های خود قرار داده و به عنوان یک الگو به سایر مسلمانان ارائه می‌دهند.

در ادامه حاضران سؤالاتی را درباره دانشگاه مذاهب اسلامی، وضعیت اهل سنت در ایران و چگونگی برون رفت ازبحران‌هایی که در جهان اسلام وجود دارد مطرح کردند و حجت‌الاسلام مختاری و آخوند نوری‌زاد پاسخ دادند.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول