اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  آموزش

ارتباط مستقیم مصرف کم میوه با مرگ در اثر بیماری قلبی

محققان دانشگاه استرالیا باور دارند، حدود 16 درصد مرگ و میرهای مرتبط با قلب در کشورهای توسعه یافته ناشی از مصرف کم میوه است.

ارتباط مستقیم مصرف کم میوه با مرگ در اثر بیماری قلبی

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد، چاقی در دوران کودکی و نوجوانی با ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی در بزرگسالی همراه است. 

پژوهش‌های صورت گرفته حاکی از آن است، ضعف تغذیه‌ایی عامل مهمی در ابتلا به چاقی و پس از آن،  بیماری‌های قلبی و عروقی است.

محققان در تازه‌ترین پژوهش‌های خود دریافتند، اضافه‌وزن باعث ضعیف شدن عضلات قلبی و افزایش فشار خون در بزرگسالان می شود.

به گفته کارشناسان بهداشتی، چاقی در کودکان و نوجوانان خطرناک‌تر است؛ از این جهت که اگر تعداد سلول‌های چربی بیشتر از حد مورد نیاز ساخته شود، در بزرگسالی به محض دریافت کالری و چربی بیش از اندازه به صورت چربی در بدن ذخیره می‌شود.

بررسی‌ها نشان داده است، کودکان چاق، مستعد یکسری بیماری‌های خاص مانند دیابت، افزایش فشار خون، اختلالات خواب و بیماری‌های قلبی هستند. 

همچنین، چاقی در کودکی موجب بیماری‌های قلبی و عروقی به همراه دارد و کودک را مستعد ابتلا به دیابت نوع 2 یا سکته مغزی و چربی خون بالا در بزرگسالی قرار می‌دهد.

براساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، روند چاقی در میان کودکان و نوجوانان جهان، از سال 1975 تا سال 2016، ده برابر شده است به این صورت که در سال 2016، بنا بر آمارهای اعلام شده، 6 درصد از دختران و 8 درصد از پسران چاق عنوان شده اند در صورتی که این رقم در سال 1975 کمتر از یک درصد برای هر دو گروه دختر و پسر بوده است.

در ادامه این گزارش آمده است که تا سال 2022 با آمار عجیبی از چاقی و اضافه‌وزن کودکان روبه رو خواهیم بود.

این آمار بر اساس اندازه‌گیری وزن و قد 129 میلیون نفر در کشورهای مختلف صورت گرفته است که سازمان جهانی بهداشت را واداشته تا خواستار مقابله با مصرف بیش از اندازه خوراکی های چاق کننده شود.

براساس داده‌های موجود، بیماری‌های قلبی عامل یک چهارم مرگ و میر افراد در ایالات متحده آمریکا و انگلیس می‌شود. 

کیتلین واد، از دانشگاه بریستول، نویسنده و سرپرست ارشد این تحقیقات می‌گوید، نتایج این بررسی نشان می‌دهد، کاهش شاخص توده بدنی عاملی برای حفظ سلامتی در بزرگسالی است. 

محققان دانشگاه استرالیا باور دارند، حدود 16 درصد مرگ و میرهای مرتبط با قلب در کشورهای توسعه یافته ناشی از مصرف کم میوه است.

نتایج این بررسی در دیلی‌میل منتشر شده است.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول