اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

تعلیم و تربیت  /  دانشگاه

اسیدهای چرب امگا 3 مانع پیشرفت سرطان

نتایج یک بررسی نشان داده است، اسیدهای چرب امگا 3 در رژیم غذایی، از افراد به میزان قابل توجهی در برابر رشد سرطان محافظت می‌کند.

اسیدهای چرب امگا 3 مانع پیشرفت سرطان

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، نتایج یک بررسی نشان داده است، اسیدهای چرب امگا 3 در رژیم غذایی، از افراد به میزان قابل توجهی در برابر رشد سرطان محافظت می‌کند.

به گفته محققان دانشگاه ایلینوی در آمریکا، دو نوع اسیدهای چرب امگا 3 در روغن ماهی موسوم به EPA و DHA وجود دارد و سومین نوع آن گیاهی است.

در بررسی آنها تاثیر این سه نوع اسید چرب امگا 3 در رشد تومور سرطان در موش‌ها مورد مقایسه قرار گرفت و آنها دریافتند، مصرف اسیدهای چرب امگا 3 با کاهش 60 تا 70 درصدی در بزرگی تومورها و کاهش 30 درصدی در تعداد تومورها همراه است.

پژوهشگران آمریکایی باور دارند، اسیدهای چرب امگا 3 به دلیل خاصیت ضد التهابی منجر به کاهش ریسک ابتلا به سرطان می‌شوند. 

محققان تأکید می‌کنند، بهترین راه برای تامین این اسیدهای چرب خوردن ماهی‌هایی‌ست که گوشت تیره رنگی دارند و به ماهی آب‌های سرد معروفند؛ بارزترین نمونه این ماهی‌ها سالمون است.

این بررسی در سایت «hindustantimes» منتشر شده است. 

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول